Politie Midden- en West Brabant

Zevenbergen: Vernielingen en inbraak werkplaats Kerk en andere berichten

Datum: 12/5/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

Op vrijdag 10 mei is aangifte gedaan van inbraak en vernielingen in de werkplaats van de Room Katholieke Kerk te Zevenbergen. Er werd gereedschap gestolen, vier draadglas ruiten vernielt alsmede met olie tegen de muren gespoten.

Zevenbergen: Bromfiets uit verkeer

Op vrijdagavond 10 mei werd een bromfietsbestuurder met passagier bekeurd voor het rijden zonder helm op de Lindonk te Zevenbergen. Uit onderzoek bleek, dat de bromfiets niet was verzekerd en is deze uit het verkeer genomen. Tegen de heren is proces-verbaal opgemaakt.

Zevenbergen: Winkeldiefstal

Op vrijdag 10 mei is de 40-jarige W.L. uit Zevenbergen ter zake winkeldiefstal aangehouden. Ze had wel de boodschappen vanuit het wagentje afgerekend, maar niet de goederen die ze al in haar tas had gedaan. De gestolen goederen hadden een waarde van ongeveer 27 Euro. Ze heeft een boete gehad van 130 Euro.

Willemstad: Inbraak bedrijf

In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 mei is ingebroken in een bedrijf aan de Benedenkade te Willemstad. Men is binnen gekomen door eerst een luik open te breken, doch dat was niet gelukt. Vervolgens heeft men een ruit vernield en daarna de deur open gebroken. Hierna heeft men de zaak doorzocht en geld gestolen. Een binnendeur werd ook vernield.

Zevenbergen: Begin van brand

In de nacht van vrijdag 10 op 11 mei leek een autobrand te gaan ontstaan aan de Doelstraat te Zevenbergen. Een stroomdraad was gaan smeulen. De brandweer was eveneens uitgerukt maar kon direct weer naar huis.

Zevenbergen: Feest Virtus

Afgelopen weekend werd een feest gehouden bij de Voetbalvereniging Virtus alwaar ook NAC op zaterdag 11 mei is komen spelen. Door een strakke organisatie en wat extra inzet van politie is het geheel naar ieders tevredenheid verlopen.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant, Zevenbergen en Willemstad '




Lees ook