Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 28/5/2002
Auteur: Carel Bouman

Tilburger aangehouden

TILBURG Gistermiddag om vijf over vijf hebben agenten in het Centraal Station van de Nederlandse Spoorwegen aan de Spoorlaan een 43-jarige man uit Tilburg aangehouden. De komst van de politie was gevraagd omdat een meisje in de trein door de man was bedreigd. Het meisje was door de man ook uitgescholden. Als de politie ter plaatse komt, weet het meisje de man aan te wijzen die zich aan de bedreiging had schuldig gemaakt. De agenten gaan naar de man en vragen hem naar de naam waarop de man de agenten voor alles en nog wat uitmaakt. Hierop hebben zij de man aangehouden. Met een dagvaarding op zak werd de Tilburger weer in vrijheid gesteld.

Bromfietser raakt gewond bij verkeersongeval

TILBURG Gisteravond rond vijf over halfnegen raakte aan de Laarstraat een 49-jarige Tilburger aan het hoofd gewond toen hij op de Laarstraat in aanrijding kwam met een bestelauto, die bestuurd werd door een 37-jarige Tilburger. De bestuurder van de bestelauto verzuimde bij het rechtsaf slaan om de bromfietsbestuurder de vrije doorgang te verlenen. De GGD heeft het slachtoffer met hoofdletsel overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg.

Bank in brand gestoken

GOIRLE Gisteravond, rond vijf over halftien, werd aan het van Hogendorpplein een houten zitbank in brand gestoken. De brandweer bluste de zaak. Daders waren bij de komst van de politie al gevlogen.

Bromfietser gewond bij aanrijding

TILBURG Een 19-jarige bromfietsbestuurder raakte vannacht om tien over halftwee gewond toen hij van achteren werd aangereden door een nog onbekende auto. De veroorzaker van de aanrijding reed namelijk door. Door deze aanrijding kwam de bromfietsbestuurder ten val en liep hierbij letsel op aan gelaat en nek. De GGD heeft het slachtoffer naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg vervoerd. Daar bleek dat de man enkele tanden kapot had en mogelijk nekletsel had opgelopen.

Vrouw loopt hersenschudding op bij aanrijding

TILBURG Vanmorgen rond vijf voor acht raakte een 25-jarige vrouw uit Tilburg gewond toen zij op haar fiets geen voorrang kreeg van een automobilist, een 46-jarige Tilburger, die haar op de kruising van de Lage Witsiebaan en de Statenlaan verzuimde voorrang te verlenen. De vrouw werd op de EHBO-afdeling van het TweeStedenziekenhuis in Tilburg onderzocht.

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant '
Lees ook