Politie Midden- en West Brabant

Breda: Inbreker aangehouden en andere berichten

Datum: 10/5/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

Een 37-jarige Bredanaar (N de G) is vannacht omstreeks 00.15 uur op heterdaad aangehouden toen hij aan in het inbreken was in een pand aan de Sluissingel te Breda.

De politie kreeg een melding dat een man aan het inbreken zou zijn in een pand aan de Sluissingel te Breda. Ter plaatse zagen de politieagenten dat een ruit aan de zijkant van het pand verbroken was. De inbreker probeerde aan de politie te ontkomen door het pand aan de achterzijde te verlaten. Hij kon worden aangehouden. In zijn fouillering had hij enkele gestolen pakjes sigaretten, twee gesmolten ijsjes, 2 blikjes cola en een geldlade met circa 20 Euro aan kleingeld. De verdachte, een de politie bekende DRC-klant, is ingesloten.

Breda: Jazz festival verloopt rustig

De eerste dag van het Bredase Jazz Festival in de binnenstad van Breda is voor de politie rustig verlopen. Ondanks de enorme drukte deden zich geen grote problemen voor.

Een café eigenaar kreeg een proces-verbaal voor het overtreden van de sluitingstijd omdat om 02.30 uur het café nog geheel vol en in bedrijf was. Van een 65-jarige Bredase vrouw werd gistermiddag op de Grote Markt haar portemonnee uit haar tas gerold. Ook een 63-jarige Tilburger werd het slachtoffer van zakkenrollerij op de Havermarkt.

Breda: Drie jongens aangehouden met speelgoedpistolen

Gistermiddag omstreeks 16.15 uur kreeg de Bredase politie een melding dat op het winkelcentrum de Burcht drie in het zwart geklede jongens met pistolen zouden lopen. Ter plaatse zijn door de politie drie jongens van 14,14 en 15 jaar aangehouden. Twee van hen hadden niet van echt te onderscheiden zwartkleurige speelgoedpistolen bij zich waarmee plastic balletjes verschoten kunnen worden. De verdachten worden doorverwezen naar Bureau Halt. De pistolen zijn in beslag genomen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant '
Lees ook