Politie Midden- en West Brabant

Breda: Politiemotorrijder houdt auto-inbreker aan en andere berichten

Datum: 13/5/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

Gistermiddag, zondag 12 mei 2002 omstreeks 16.00 uur hoorde een motorrijder van de Bredase politie tijdens zijn surveillance een alarm van een auto afgaan. Hij zag dat op de Markendaalseweg de alarmlichten knipperden van een personenauto en dat een man in het rechterportier van die auto hing. De inbreker ging er bij het zien van de politieman vandoor op een snorfiets. Via diverse brandgangen in de wijk Gampel reed de snorfietser uiteindelijk de wijk Tuinzigt in waar hij op de Iepstraat met behulp van politiemensen met een surveillanceauto kon worden aangehouden. De verdachte, een 34-jarige Bredanaar (J van D) is in verzekering gesteld. Uit de auto was niets ontvreemd.

Breda: Bedrijfsinbraak

Vannacht, de nacht van zondag 12 op maandag 13 mei 2002 is omstreeks 04.00 uur ingebroken in een bedrijfspand aan het Spinveld te Breda. Met een baksteen heeft men een ruit aan de zijkant van het pand vernield waarna men diverse kledingstukken en enkele kinderhelmen heeft mee genomen. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld doch de dader(s) niet aangetroffen. Het vervoermiddel van de dader(s) was mogelijk een rood busje.

Prinsenbeek: 13-jarige jongen beroofd bij pinautomaat

Een 13 jarige jongen uit Prinsenbeek is gisteren rond 18.00 uur op de parkeerplaats voor de kerk in Prinsenbeek van zijn zojuist gepinde 20 Euro beroofd. Het slachtoffer en een vriendje werden aangesproken door een groepje van vier leeftijdsgenoten. Een van die jongens trok de portemonnee uit zijn handen en haalde daar het zojuist gepinde geld uit. De dader fietste vervolgens weg in de richting van de Haverdijk, gevolgd door de drie andere jongens. De dader is een blanke jongen van circa 14 jaar oud die een petje droeg met de tekst Breda. De politie van het team PrinsenBeemden stelt een nader onderzoek in.

Breda: Auto inbreker aangehouden

Zaterdagavond 11 mei 2002 heeft de Bredase politie omstreeks 19.00 uur op de Haven te Breda een 36-jarige Bredanaar(B.Z.) aangehouden die er van verdacht wordt kort daarvoor ingebroken te hebben in een op de Haven geparkeerde BMW. De ruit van het rechtervoorportier was ingeslagen. Uit de auto is een frontje van een CD-speler weggenomen. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie is nog op zoek naar zijn mededader.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant '
Lees ook