Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


7 mei 2004


Mokerslagen bij juwelier Putten


Aanvullend bericht:


De drie verdachten die vrijdagochtend met mokers op de etalageruit van een juwelier in Putten hebben geslagen, zijn na de poging tot diefstal via de Kerkstraat naar de Molenstraat en de Molenweg gerend. Vermoedelijk zijn ze in die omgeving in een voertuig gestapt.
Voordat het incident plaats vond, is het drietal via en paadje tussen de Bakkerstraat en de Kerkstraat naar de juwelier gelopen. In dit pad liep men nog zonder vermomming en voor de winkel van de juwelier hadden de drie zich vermomd.
Twee van de drie mannen droegen een soort rugzak op hun borst. Mogelijk bedoeld om de buit in te vervoeren.
De politie zoekt nog altijd getuigen via 0900-8844


Eerder verzonden persbericht


Drie mannen slaan met mokers op etalageruit juwelier Putten
Drie onbekende mannen hebben vrijdagochtend geprobeerd om met mokers de etalageruiten van een juwelier aan de Kerkstraat in Putten te vernielen. Vermoedelijk heeft men waardevolle voorwerpen willen meenemen, maar vanwege het slagvaste beveiligingsglas, is het niet gelukt de ruiten te vernielen. De mannen zijn dan ook zonder buit via de Molenweg en de Molenstraat weggerend. Door getuigen werd gezien, dat de mannen veiligheidsbrillen en witte stofkapjes voor hun mond droegen.
De politie heeft uitvoerig in de omgeving en op parkeerplaatsen naar de mannen gezocht, maar hen niet meer aangetroffen.
Een uitgebreid buurtonderzoek heeft de politie tot op heden geen aanknopingspunten opgeleverd. De politie verzoekt getuigen die de mannen hebben zien wegrennen en ergens in een auto hebben zien stappen, contact op te nemen met de politie in Putten 0900-8844..


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52---- --


Deel: ' Politieberichten Noord- en Oost-Gelderland 07-05-2004 - 2198 '
Lees ook