Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

Apeldoorn, Marktplein dd. 15 maart. tussen 10.50 en 11.00 uur Feit: zakkenrollen aangeefster: 64-j vrouw uit Apeldoorn Tijdens een bezoek aan de Markt is vrouw haar portemonnee gerold. Met de daarin aanwezige pinpas is vervolgens geld van haar rekening gehaald.

Apeldoorn, Marktplein dd. 15 maart om 12.20 uur Feit: belediging van agent verdachte; 32-j man uit Apeldoorn De man werd door de politie aangesproken omdat hij languit op het Marktplein lag (thv het gemeentehuis) hierop begon de man te schelden en schopte een agent tegen zijn scheenbeen. De man is vervolgens aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het buro alwaar hij een bekeuring kreeg terzake belediging.

Apeldoorn, Hoofdstraat dd. 15 maart om 15.55 uur Feit: diefstal van 2 paar schoenen verdachten: 2 meisjes van 15 en 17-j beiden uit Apeldoorn. De meisjes hadden schoenen de schoenen gestolen bij een schoeoenzaak aan de hoofdstraat en werden aldaar door de aanwezige alarmppoortjes betrapt. Bij het verhoor kwam er ook nog uit dat zij eerder op de middag nog sieraden hadden weggenomen bij een andere winkel in de binnenstad. Een passende straf voor de dames zal volgen.

Apeldoorn, Deventerstraat dd. 14 maart om 17.30 uur Feit: winkeldiefstal verdachte:45-j man uit Apeldoorn De man werd door winkelpersoneel op heterdaad betrapt bij het stelen van 24 blikken bier. De man is gehoord en na bekentenis met een proces-verbaal heengezonden.

Einde bericht

Rein Brummel.

Deel: ' Politieberichten Noord- en Oost Gelderland 15-03-2003 '
Lees ook