Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


19 april 2004


OLBURGEN - Man ziet auto te laat


De 59-jarige bestuurder van een bedrijfsauto uit Doesburg zag zondagmiddag op de Pipeluurseweg te laat dat een auto voor hem afremde en reed er achterop. Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur toen een 42-jarige vrouw uit Olburgen afremde voor een auto voor haar. De achter haar rijdende man uit Doesburg zag dit te laat. Bij de aanrijding ontstond schade aan beide voertuigen.


ZUTPHEN - Jongen loopt gebroken enkel op


Een 17-jarige bromfietser uit Zutphen heeft zondagmiddag op de Harenbergweg bij een aanrijding met een auto vermoedelijk een gebroken enkel opgelopen. De jongen reed rond 16.45 uur vanuit een inrit de rijbaan op en gaf hierbij geen voorrang aan een 20-jarige automobilist uit Zutphen. Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. De politie nam de bromfiets mee voor onderzoek. Deze bleek te zijn opgevoerd en had geen voorrem.


ZUTPHEN - Mannen betrapt bij diefstal graafmachine


De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in Zutphen twee mannen aangehouden die kort daarvoor op de Laakse Laan een aanhangwagen met daarop een minigraafmachine hadden gestolen.
Getuigen hadden één en ander rond 05.40 uur gezien en de politie gebeld.
De politie trof de auto met de twee mannen aan op de oprit van de N348. De verdachten bleken een 30 jarige man uit Apeldoorn en een 36 jarige man uit Nijmegen te zijn. Beide verdachten werden ter plaatse aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.
De 36 jarige man bestuurde de auto. Zijn rijbewijs was sinds oktober jl. ongeldig verklaard. Hij bleek onder invloed van alcohol en blies 1.2 prom. Hiervoor maakt de politie een afzonderlijk dossier op.


Zutpen - Man rijdt zonder rijbewijs


De politie heeft zondagavond een 20 jarige man uit Apeldoorn betrapt bij het rijden zonder rijbewijs. Bij de controle op de Coehoornsingel gaf hij aanvankelijk een valse naam op. Hij werd aangehouden en met de auto overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op rijden zonder rijbewijs en het opgeven van een valse naam.


Einde berichten---- --


Deel: ' Politieberichten Noord- en Oost-Gelderland 19-04-2004 '
Lees ook