Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

Een echtpaar van begin 90 uit Silvolde is gisteren omstreeks 16.10 uur op de rotonde aan de Terborgseweg in Dinxperlo licht gewond geraakt. De man bestuurder hun brommobiel maar nam de bocht te ruim waardoor hij de macht over het stuur verloor. Hij botste vervolgens tegen de auto van een 33-jarige vrouw uit Dinxperlo. Het echtpaar is door een arts behandeld en beide voertuigen moesten worden afgesleept.


---
Een 16-jarige jongen uit Ruurlo raakte rond 18.10 uur gewond aan hoofd en handen toen hij met z'n bromfiets op de Groenloseweg in z'n woonplaats tegen een stoeprand schampte. Hij verloor de macht over z'n stuur en belandde op straat. Hij is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bromfiets liep schade op.


---
Een 21-jarige man uit Ulft belandde rond 19.45 uur met z'n auto in de struiken aan de Slingeraparallel in Gendringen. Hij kwam uit de richting Ulft en moest volgens zijn zeggen uitwijken voor een andere automobilist. De auto werd door een takelbedrijf losgetrokken.


---
Afgelopen nacht zijn twee automobilisten bekeurd voor het rijden onder invloed. De eerste, en 33-jarige man uit Doetinchem werd op de Oranjestraat in Varsseveld gecontroleerd en bleek 1.2 promille op te hebben. De tweede, een 28-jarige man uit Silvolde werd in z'n woonplaats aangetroffen en weigerde mee te werken terwijl hij behoorlijk onvast ter been was. Beiden krijgen en proces-verbaal.

Anton de Ronde 055 - 5482050

Deel: ' Politieberichten Noord- en Oost Gelderland 22-03-2003 '
Lees ook