Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

Een bedrijf aan de Laan van Westenenk is afgelopen nacht twee keer de dupe geworden van inbrekers. Werd eerst om 22.00 uur een inbraak gemeld, waarbij meerdere computerkasten, beeldschermen en toetsenborden gestolen werden, rond de klok van 07.00 uur was het weer raak. In beide gevallen forceerde men een raam en ging er als een haas met de buit vandoor. De tweede keer wist men 3 systeemkasten buit te maken.


---
Overstekende eenden waren er vannacht omstreeks 01.00 uur de oorzaak van dat er een aanrijding ontstond tussen 2 auto's. Een 19-jarige Apeldoorner remde af voor de diertjes en dit werd kennelijk te laat door een 22-jarige achter hem rijdende Apeldoornse opgemerkt. De vrouw is na de aanrijding met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, maar hoefde niet te worden opgenomen.


---
Wie niet luisteren wil........ Agenten zagen omstreeks 03.30 uur op de Edisonlaan een 22-jarige jongeman in een auto liggen. De Apeldoorner bleek een biertje op te hebben en lag een dutje te doen. Agenten waarschuwden hem om vooral niet te gaan rijden. Helaas volgde hij deze raad niet op en werd hij even later toch rijdend aangetroffen. De ademanalyse aan het politiebureau gaf 1.7 promille aan en pv wordt opgemaakt.

Anton de Ronde 055- 5482050

Deel: ' Politieberichten Noord- en Oost Gelderland 22-03-2003 '
Lees ook