Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


22 april 2004


Voorst - auto-inbraken


In de nacht van dinsdag op woensdag werd in zeker vijf auto's ingebroken. Dit gebeurde aan de Enkeweg, Wilhelminaweg, Schoolstraat en de Kerkstraat. Van de auto's werd het slot geforceerd. Weggenomen werden autoradio cd-spelers en cd's.


Warnsveld - Geld uit speelautomaten verdwenen


Bij een horecagelegenheid aan de Vordenseweg werd woensdagavond een onbekend geldbedrag weggenomen uit speelautomaten. De automaten werden vermoedelijk met een valse sleutel geopend, waarna het geld weggenomen werd. De politie is op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen bellen naar 0900 8844.


Zutphen - Te veel gedronken


Een 40 jarige automobilist uit Utrecht blies woensdag rond 15.20 uur bij controle op de Laan naar Eme 2,1 prom. De man moest zijn rijbewijs inleveren.


Lochem - Diverse overtredingen


Woensdag werd op verschillende locaties gecontroleerd op gedragsregels in het verkeer. Hierbij zijn de volgende bekeuringen gevallen:
2x te hard rijden op de Vordenseweg, hoogst gemeten snelheid is 82 km.
2x niet handsfree bellen op de Zutphenseweg.

Op de Barchemseweg werd bekeurd voor parkeren op de stoep.
Op de Lochemseweg in Warnsveld werd een automobilist bekeurd omdat hij geen kentekenplaat aan de voorzijde van de auto had, de auto niet voorzien was van knipperlichten en omdat scherpe delen niet afgedekt waren.


Zutphen - Inbraken in auto's


In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een auto aan de Annie MG Schmidtstraat. Weggenomen werd een navigatiesysteem. Het is niet bekend hoe men in de auto kon komen.
In dezelfde nacht werd ingebroken in een auto aan de Elisabeth Baxstraat. Het slot van de auto werd geforceerd. Weggenomen werden onder andere geluidsapparatuur en computerapparatuur.


Einde berichten


Nadere informatie:

Anton dee Ronde

055 - 548 60 52---- --


Deel: ' Politieberichten Noord- en Oost-Gelderland 22-04-2004 '
Lees ook