Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


26 april 2004


HARFSEN - Jongetje aangereden


Een 10-jarig jongetje uit Harfsen is maandagmiddag op de Braakhekkeweg door een 50-jarige automobilist uit Ede aangereden. Het jongetje rende rond 12.45 uur vanuit de oprit de weg op, tussen twee geparkeerde grote bestelauto's door. De automobilist kon de jongen niet meer ontwijken. Het slachtoffer vloog over de motorkap en kwam op de grond terecht. Hij bleek geen ernstig letsel te hebben oplopen en werd met een ambulance naar het Spittaal in Zutphen vervoerd. Later bleek dat hij alleen een schram op zijn rug had overgehouden.


VOORST - Man rijdt voetgangster aan


Een 34-jarige automobilist uit Borculo heeft maandagmiddag op de Deventerweg in Voorst een 17-jarige voetgangster uit Twello aangereden. Het meisje liep niet uiterst rechts maar liep bijna tegen de rijbaan aan. De automobilist, die in dezelfde richting reed als het meisje, had zijn voertuig niet geheel onder controle en merkte haar te laat op. De man reed haar aan en het meisje liep bij de aanrijding hoofdletsel en een gebroken been op. Een ambulance vervoerde haar naar het Geertruidenziekenhuis in Deventer.


EERBEEK - Winkeldief gepakt


De politie heeft bij een supermarkt aan de Stuijvenburchstraat een winkeldief aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Apeldoorn. Hij was in het gezelschap van een vrouw. Personeel van de winkel betrapte de man op het stelen van vlees. De dieven gingen er echter vandoor. De man verstopte in eerste instantie de goederen in struiken in de buurt en vluchtte verder. Toen hij een privétas, die hij in de supermarkt had achtergelaten, ophaalde bedreigde hij de bedrijfsleider en pakte hem bij de keel. Bij aanhouding door de politie bekende de Apeldoorner direct dit feit. De man is opgesloten in een cel. Het politieonderzoek gaat verder en richt zich onder meer op de verblijfplaats en aanhouding van de vrouw.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --


Deel: ' Politieberichten Noord- en Oost-Gelderland 27-04-2004 '
Lees ook