Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

-------------------Persbericht--------------- Politie Noord- en Oost-Gelderland District Noordwest-Veluwe

Persberichten van zaterdag 29 maart

Ermelo - Brandjes

Een heg aan de Nachtegaal in Ermelo stond in brand op 28 maart rond 20.25 uur. Omwonenden doofden het vuur. Waarschijnlijk was vuurwerk de oorzaak van de brand. Op 28 maart ontstond er rond 16.15 uur een brand op de heide bij de Steijnlaan. Een half uur later zag de politie nog een brand op een stuk bos/heide aan de Putterweg. Beide branden werden door de brandweer geblust. Vermoedelijk werden ze aangestoken.

Harderwijk - Insluiping

Bij een insluiping in een woning aan de Rietgorsmeen werden geld en een tas met inhoud gestolen. De insluiping had plaats in de nacht van 28 op 29 maart.

Ermelo - Verkeersongeval

Twee personen raakten op 28 maart rond 23.30 uur gewond bij een ongeval op de Jhr. dr. CJ Sandbergweg in Ermelo. Samen met twee anderen zaten zij in een personenauto, die in een bocht van de weg af raakte. De auto botste tegen een boom aan de linkerkant van de weg. De bestuurder, een 19-jarige man uit Elspeet, droeg geen gordel en raakte gewond aan hoofd en gezicht. Na behandeling in het ziekenhuis mocht hij weer naar huis. Een 18-jarige passagier uit Elspeet moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Hij liep vermoedelijk nekletsel op. De twee andere inzittenden (beide 17-jarige jongens uit Elspeet) liepen wat schrammen op.

Einde berichten

Voor informatie: Andrea Jansen, 06-23978827

Deel: ' Politieberichten Noord- en Oost Gelderland 30-03-2003 '
Lees ook