Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 03-12-99

Persberichten provincie Groningen/
Dagelijkse berichten districten Oost, Midden, Noord en West

Vrijdag, 3 december 1999

Marum: rijden onder invloed van alcohol
Gistermiddag heeft de politie op de Kruisweg in Marum een automobilist uit de plaats Een geverbaliseerd voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De adem van de automobilist rook tijdens de staandehouding naar het gebruik van alcohol. Bij onderzoek op het politiebureau bleek, dat de verdachte 1.05 promille alcohol in zijn bloed had. Hij kreeg een boete van negenhonderd gulden.

Warffum / Zijldijk: snelheidcontroles
Gisteren zijn er in Zijldijk en Warffum op respectievelijk de Onderdendamsterweg en de Fivelweg door de politie snelheidscontroles gehouden. Van de 105 gecontroleerde bestuurders van motorvoertuigen, reden 10 te hard.

Bedum: rijden onder invloed van alcohol
Gisteravond heeft de politie op de Stationsweg in Bedum een 27-jarige bromfietser uit Bedum gecontroleerd op het gebruik van alcoholhoudende drank. De bromfietser viel op doordat hij geen valhelm droeg. Bij controle op het politiebureau bleek, dat de verdachte 2.3 promille alcohol in zijn bloed had. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Appingedam: rijden onder invloed
Vannacht heeft de politie op de Provincialeweg N 360 in Appingedam een 37-jarige automobilist uit Wirdum bekeurd voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Bij onderzoek op het politiebureau bleek, dat de automobilist 1.45 promille alcohol in zijn bloed had. Proces-verbaal wordt door de politie opgemaakt.

Loppersum: rijden onder invloed van alcoholhoudende drank Vannacht heeft de politie op de Wijmersweg in Loppersum een 54-jarige automobilist uit Rotterdam geverbaliseerd voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Bij onderzoek op het politiebureau bleek, dat de verdachte 1.3 promille alcohol in zijn bloed had.

Hoogezand: controle verlichting
Gistermorgen heeft de politie in de Kerkstraat in Hoogezand een verlichtingscontrole gehouden. Van de 300 gecontroleerde fietsers, kregen 31 fietsers een bekeuring voor het rijden zonder juiste verlichting.

Winschoten: verdachten aangehouden met drugs
Gisteravond heeft de politie op een landweggetje tussen het Winschoter Diep en de Oostelijke Rondweg in Winschoten twee inwoners van Bad Zwischenahn en Oldenburg (Duitsland) aangehouden voor het in hun bezit hebben van verdovende middelen. Toen de politie de auto zag staan en deze onderzocht trof zij ruim twintig gram heroïne en amfetamine aan. De verdovende middelen zijn in beslag genomen. De beide verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Winschoten: rijden onder invloed van alcoholhoudende drank Gisteravond heeft de politie in de Vondellaan in Winschoten een 40-jarige automobilist uit die plaats op het gebruik van alcoholhoudende drank gecontroleerd. Bij onderzoek bleek, dat de Winschoter 3.2 promille alcohol in zijn bloed had. Hij kreeg een rijverbod van 18 uur.

Voor nadere informatie voorlichting regiopolitie Groningen, telefoon: 050-5995010.

Deel: ' Politieberichten provincie Groningen '
Lees ook