Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagochtend 1 augustus 2001
10:02 woensdag 1 augustus 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

MEPPEL
Aanrijding met letsel
Dinsdagavond omstreeks 20.45 uur heeft een 15-jarige jongen uit Meppel bij een aanrijding met een auto zijn been gebroken. Hij reed op een bromfiets vanaf de Schoolstraat de Eendrachtstraat op en verleende daarbij geen voorrang aan een 36-jarige automobilist uit Meppel. De jongen is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. Een 16-jarige jongen uit Meppel die ook in de betrokken auto zat liep een wond aan zijn arm op, die door de huisarts kon worden gehecht. De (te) jonge bromfietser, die tevens onverzekerd reed, kan een proces-verbaal tegemoet zien.

MEPPEL
Winkeldieven opgepakt
Dinsdagmiddag tegen 15.30 uur zijn in het centrum van Meppel in de Grote Kerkstraat drie mannen aangehouden, die verdacht werden van diefstal in diverse winkels. Hun gedrag was diverse winkeliers opgevallen, en de politie werd gewaarschuwd. Bij aantreffen waren de drie, afkomstig uit Hoogeveen en 18, 31, en 39 jaar oud, in het bezit van kleding die van diefstal afkomstig was uit verschillende winkels. De drie zijn aangehouden en voor een nader onderzoek ingesloten.

ASSEN
Ruit vernield
Dinsdagnacht even voor 5 uur is een raam ingegooid van een apotheek aan de Molenstraat.

EMMEN
Vrouw van de fiets geslagen
Dinsdagmiddag rond 17.30 uur reed een 27-jarige vrouw uit Emmen met haar fiets over het fietspad langs de Houtweg. Tussen de Laan van de Eekharst en de Laan van de Marel kreeg ze een klap tegen haar hoofd en een trap tegen haar linkerbeen, waardoor ze met haar fiets kwam te vallen. Kleding, fiets en horloge liepen daarbij schade op. De dader bleek een ongeveer 20-jarige man die haar achterop was komen fietsen. Ze kent deze man niet en weet ook niet wat hem bezielde. De man had een kaalgeschoren hoofd, een tenger postuur met ingevallen oogkassen, en hij droeg een beige shirt en een donkere broek. De politie Emmen verzoekt eventuele getuigen om contact op te nemen.

EMMEN
Autobrand
Dinsdagnacht tegen 1.30 uur kreeg de politie een melding van een autobrand op de N34. Daar bleek een auto in brand te staan. De brandweer bluste de zaak. De politie is nog op zoek naar de eigenaar.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politieberichten regio Drenthe ochtend '
Lees ook