Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van donderdag op vrijdag
11:37 vrijdag 12 november 1999

Martin Panman
0592 - 361294

Snoepjes roof met Sint Maarten

In Meppel, en Assen, zijn jeugdige Sint Maarten lopertjes beroofd van hun snoepgoed.
In Meppel kwamen twee meldingen binnen. Op de Cort van de Lindenstraat is een 9 jarig meisje beroofd van haar rugtas met snoepgoed. Twee jongens trokken met geweld de rugtas van haar rug en gingen er vandoor. Volgens het slachtoffertje droeg een van de jongen een bivakmuts en had de ander zijn gezicht zwart gemaakt. De politie stelt een onderzoek in.
Op de Jan Steenstraat in Meppel werd een 12 jarige jongen beroofd van zijn tas met snoepgoed. Een viertal jongens viel hem lastig en een van die jongens bedreigde de Sint Maarten lopen met een mes en eiste zijn tas met snoepgoed. De jongen gaf de tas af.
In Assen op de Sternmesschen moest een negenjarige jongen uit die plaats onder bedreiging van een mes zijn tas met snoep afgeven. De jonge overvallen ging er op de fiets vandoor.

Hoogeveen
Inbraak in woning
Een attente getuige zag dat er gisteravond werd ingebroken in een woning aan de Tandarts Schipperstraat. Een ruit van een woning was vernield en meerdere spullen waren er uit verdwenen, o.a. een televisie.
Naar aanleiding van de getuige kon de inbreker getraceerd worden en door de politie worden aangehouden. Het gaat om een 56 jarige inwoner uit Hoogeveen.

Dwingeloo - aanrijding automobilist met fietser Aan de Weverslaan vond gisteravond een aanrijding plaats tussen een 14-jarige fietser en een 31-jarige automobilist. De automobilist, een inwoner van Dwingeloo, sloeg vanaf de Weverslaan linksaf de Westrupsingel in toen de fietser, ook een inwoner van Dwingeloo, zonder licht de Weverslaan wilde oprijden. Hierdoor ontstond een aanrijding en de voorzijde van de fiets raakte beschadigd. De auto heeft een kras op de linkerkant van de auto.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politieberichten regio Drenthe '
Lees ook