Politie Gelderland-Midden

Arnhem, winkeldiefstallen
Publicatiedatum: 06-03-2003

De politie heeft gisteren twee 14-jarige meisjes uit Arnhem op de Ketelstraat aangehouden in verband met winkeldiefstallen. Het tweetal was door beveiligingsmedewerkers in de kraag gevat nadat zij betrapt waren bij het stelen van goederen vanuit een warenhuis aan de Ketelstraat. Beiden werden aan de politie overgedragen. Zij bekenden tevens bij een winkel aan de Roggestraat gestolen te hebben. De meisjes zullen worden overgedragen aan bureau Halt voor het ondergaan van een alternatieve straf.
Rond het middaguur werd op de Spijkerlaan in Arnhem een 46-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van het plegen van winkeldiefstal. De man zou goederen hebben ontvreemd vanuit een supermarkt en werd door winkelpersoneel betrapt en overgedragen aan de politie. De man mag de winkel voorlopig niet in. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Rheden, aanhouding na huiselijk geweld
Publicatiedatum: 06-03-2003

De politie heeft gisteren een 26-jarige man uit Rheden aangehouden op verdenking van het vernielen van een ruit van een woning aan de Emmaweg in zijn woonplaats en bedreiging. Rond vijf uur werden agenten geroepen bij een conflict in de woning aan de Emmaweg. Bij aankomst van de agenten bleek dat er een ruit van de woning was vernield en dat een van de bewoners was bedreigd. De 26-jarige verdachte kon korte tijd later in de omgeving worden aangehouden. Aanleiding tot de vernieling en de bedreiging zouden problemen in de relationele sfeer zijn. De verdachte is in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, zwaan veroorzaakt aanrijding
Publicatiedatum: 06-03-2003

Een plotseling overstekende zwaan heeft vanochtend op de Pleijweg tussen het Nijmeegseplein en Kronenburg een aanrijding veroorzaakt tussen drie personenauto's, die daarbij flink beschadigd raakten. Eerder op de ochtend, rond kwart over acht, was al een overstekende zwaan aangereden door het verkeer met voor de zwaan fatale afloop. Omstreeks half elf liep er weer een zwaan op dat traject. Een 18-jarige automobiliste uit Heesch probeerde door uitwijken en remmen te voorkomen dat ze de zwaan aanreed. Daarbij botste ze tegen de vangrail en kwam op de rijbaan tot stilstand. Een daarachter rijdende auto, bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Velp, kon ook nog tijdig stoppen maar een daarachter rijdende automobilist, een 44-jarige man uit Duiven, lukte dat niet. Hij botste tegen de auto van de Velpse, die daardoor weer tegen de 18-jarige automobiliste uit Heesch botste. Alledrie de auto's liepen aanzienlijke schade op. Over het lot van de tweede zwaan is niets bekend.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Deel: ' Politieberichten regio Gelderland-Midden 06-03-2003 '
Lees ook