Politie Gelderland-Midden

REGIOPOLITIE GELDERLAND MIDDEN
DISTRIKT WEST VELUWE/VALLEI
UNIT MIDDEN

TELEFOON : 0900-8844 (688244)
FAX : 0318-688286

Behandeld door : Dirk Talsma
Onderwerp : persberichten.

Ede, 11-7-02.

Verkeerscontrole.
Gisterenmorgen werd tijdens de ochtendspits op de kruising Proosdijerveldweg/Slotlaan een roodlichtcontrole gehouden. Vijf bestuurders kregen een bekeuring.

Snelheidscontrole.
Een flitspaal op de Veenendaalseweg te De Klomp registreerde van 6-7 tot 10-7-02 39.740 passerende voertuigen. Daarvan reden 755 te hard.

Een op de Molenstraat staande radarpaal registreerde tussen 1 tot 7-7-02 87.900 passerende voertuigen. Daarvan reden 279 te hard.

Poging diefstal auto.
Een op het Stationsplein geparkeerde auto werd gisteren op de dag getracht te stelen door een portierslot te forceren en te trachtten de beschermkap van de stuurkolom los te wrikken. Zoals gemeld is het bij een poging gebleven.

Diefstal uit winkel.
In de afgelopen nacht werd er ingebroken in een winkel op het Rozenplein. Nadat met een steen een ruit van de winkel werd ingegooid werd rookwaar gestolen. Tijdens de vlucht van de daders werd in de omgeving een gedeelte van de buit achtergelaten.

Verkeersongeval.
Op het Stationsplein vond gisterenmiddag een verkeersongeval plaats, waarbij een 27 jarige bromfietser met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De man reed over de Stationsweg toen hij werd aangereden door een vanaf de parkeerplaats van het Stationsplein naderende personenauto, bestuurd door een 63 jarige plaatsgenoot. De laatste verzuimde aan de bromfietser voorrang te verlenen. Door de aanrijding kwam de laatste ten val met het gemelde gevolg. Beide voertuigen werden slechts licht beschadigd. Einde berichten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten regio Gelderland-Midden 11-07-2002 '
Lees ook