Politie Gelderland-Midden

Arnhem, rijbewijs onwettig verkregen en afgepakt Publicatiedatum: 14-03-2003

Een 36-jarige Zupthenaar is donderdagavond op de Westervoortsedijk in Arnhem zijn rijbewijs kwijtgeraakt aan de politie. De man werd door surveillerende agenten rijdend in zijn auto aangetroffen en aan controle onderworpen. Uit onderzoek bleek dat hij zijn rijbewijs had verkregen nadat hij valse informatie had verstrekt bij de aanvraag ervan. Dit was echter pas later aan het licht gekomen en voor de politie reden om het rijbewijs weer in te nemen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, aanrijdingen na ruzie in de auto
Publicatiedatum: 14-03-2003

Ruzie in de auto was donderdagnacht omstreeks half twee de oorzaak van een aanrijding op de Zijpendaalseweg in Arnhem, waarbij twee geparkeerde auto's schade opliepen. Een 22-jarige man en zijn 20-jarige vriendin, beiden afkomstig uit Arnhem kregen onderweg ruzie, waarbij de 22-jarige plotseling aan de handrem van de auto zou hebben getrokken. De auto raakte hierdoor in een slip en botste tegen twee geparkeerd staande auto's. Het 20-jarige meisje meldde zich bij de politie. Samen met de agenten werden de eigenaren van de beschadigde auto's benaderd voor een schaderegeling.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, mannen aangehouden voor poging tot tasjesroof Publicatiedatum: 14-03-2003

De politie heeft donderdagnacht twee mannen op de Oude Oeverstraat in Arnhem aangehouden op verdenking van een poging tot tasjesroof. Het gaat om een 20-jarige man uit Enschede en een 19-jarige Arnhemmer. Het tweetal had rond middernacht in een uitgaansgelegenheid een 19-jarige meisje uit Arnhem ontmoet. Nadat zij gedrieën besloten elders in de stad wat te gaan eten verlieten zij de uitgaansgelegenheid. Op de Oude Oeverstraat namen zij met geweld bezit van het tasje van het meisje. Het slachtoffer wist hen echter de tas te ontfutselen en wist de politie te waarschuwen. Die kon even later het tweetal aanhouden. Beiden zijn voor nader onderzoek ingesloten. Het meisje bleef verder ongedeerd en deed aangifte.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Deel: ' Politieberichten regio Gelderland-Midden 14-03-2003 '
Lees ook