Politie Gelderland-Midden

REGIOPOLITIE GELDERLAND MIDDEN
DISTRIKT WEST VELUWE/VALLEI
UNIT MIDDEN

TELEFOON : 0900-8844 (688244)
FAX : 0318-688286

Behandeld door : Dirk Talsma
Onderwerp : persberichten van zondag 14-7-02.

Ede, 15-7-02.

Wateroverlast.
De brandweer moest er aan te pas komen om zondagmiddag water af te voeren uit een gang, woonkamer en keuken van een appartementencomplex op de Heetveldlaan. Het water bleek afkomstig te zijn uit de wasmachine van een bewoner die zelf afwezig was. Het lekkende water kwam uiteindelijk via de voordeur in de algemene gang terecht en liep via de deuren bij andere bewoners naar binnen. De brandweer heeft met behulp van een waterstofzuiger zoveel mogelijk overtollig water opgezogen.

Dronken automobilist.
Een 53 jarige automobilist uit Ierland maakte het gisterenavond wel erg bont door met 790 ug/l, overeenkomende met 1.8 pro mille achter het stuur van zijn auto te kruipen. Op de Molenstraat werd de man rijdende aangetroffen. Behalve een flink proces-verbaal raakte de man ook zijn rijbewijs kwijt.

Inbraak in school.
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een school op de Groenendaal. Nadat men met een steen een ruit had ingegooid werden vier computers gestolen.

Inbraak in bedrijf.
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een bedrijfspand op de Galvanistraat. Men kwam in de ruimte door aan de achterzijde een ruit in te slaan. Er werd een beamer gestolen.

Einde berichten.

Deel: ' Politieberichten regio Gelderland-Midden 15-07-2002 '
Lees ook