Politie Gelderland-Midden

REGIOPOLITIE GELDERLAND MIDDEN
DISTRIKT WEST VELUWE/VALLEI
UNIT MIDDEN

TELEFOON : 0900-8844 (688244)
FAX : 0318-688286

Behandeld door : Dirk Talsma
Onderwerp : persberichten.

Ede, 16-5-02.

Aanhouding.
Gisterenmiddag werd op de Molenstraat een 32 jarige man zonder vast woonadres aangehouden. De man, die dronken was, viel herhaaldelijk wandelaars lastig. Eerder op de dag was hij al uit het stadscentrum verwijderd omdat hij zich vervelend en opdringerig naar anderen toe gedroeg. De man werd ter ontnuchtering ingesloten.

Een andere lastige man werd dezelfde middag op de Parkweg aangehouden. De 24 jarige arrestant uit Nijmegen werd vanwege zijn lastige gedrag tot tweemaal toe uit een horecazaak aan die straat gezet. Omdat de man ook op de weg zich vervelend naar anderen toe gedroeg, werd hij door de ter plaatse gekomen politie gemaand zich uit de straat te verwijderen. Toen hij hieraan niet voldeed werd de man, die onder invloed van alcohol verkeerde, aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten.

Jonge bromfietser.
Gisterenmiddag werd op de Keesomstraat een 15 jarige jongen uit Ede bekeurd, die op een bromfiets reed terwijl deze niet verzekerd was en niet was voorzien van een gele plaat. Verder had de bromfietser niet de vereiste leeftijd om een brommer te mogen bestuurder en had hij ten tijde van de controle geen helm op. Zijn voertuig werd voor technisch onderzoek uit het verkeer genomen.

Diefstal auto.
In de nacht van 14 op 15-5-02 werd vanaf de Bennekomseweg te Ede een bestelauto, een VW transporter, kleur wit met het kenteken VV-70-TF, gestolen.

Einde berichten.

Deel: ' Politieberichten regio Gelderland-Midden 16-05-2002 '
Lees ook