Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Valburg, rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding Publicatiedatum: 20-02-2003

Een 30-jarige Rotterdammer is afgelopen nacht op de autosnelweg A50 onder Valburg zijn rijbewijs kwijtgeraakt na een forse snelheidsovertreding. Rond middernacht zagen surveillerende agenten de Rotterdammer een andere auto inhalen, waarbij hij over de zogenoemde verdrijvingsvlakken reed. Toen de agenten achter hem aan reden om hem een stopteken te geven bleek hij de maximumsnelheid flink te overschrijden. Hij werd door de agenten geklokt met een snelheid van 190 km/u. Nadat de man alsnog tot staan was gebracht werd hem zijn rijbewijs afgenomen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Westervoort, korte stagnatie treinverkeer door bermbrand Publicatiedatum: 20-02-2003

Een bermbrandje in het spoorwegtalud langs de Zuid Parallelweg in Westervoort heeft gistermiddag tussen drie en vier uur voor een korte stagnatie gezorgd voor het treinverkeer tussen Westervoort en Arnhem. De brandweer heeft het brandje geblust. Gedurende het blussen was er wel treinverkeer, maar de treinen reden langzamer dan normaal. Een getuige die de brand meldde had verder niets bijzonders gezien, de oorzaak van de bermbrand is niet bekend. Ongeveer 300 m2 van het talud brandde af.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Nieuwgraaf, licht gewonde bij bedrijfsongeval
Publicatiedatum: 20-02-2003

Een 19-jarige man uit Rheden is woensdagmiddag licht gewond geraakt bij een bedrijfsongeval op de Nieuwgraaf in Duiven. Het slachtoffer kreeg een deel van een partij kartonnen platen op zijn onderbeen toen deze lading begon te schuiven tijdens het stapelen. Door de schrik viel het slachtoffer, maar raakte niet ernstig gewond. Verplegend personeel had het slachtoffer bekeken maar oordeelde dat ziekenhuisopname niet nodig was. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Deel: ' Politieberichten regio Gelderland-Midden 20-02-2003 '
Lees ook