Politie Gelderland-Midden

REGIOPOLITIE GELDERLAND MIDDEN
DISTRIKT WEST VELUWE/VALLEI
UNIT MIDDEN

TELEFOON : 0900-8844 (688244)
FAX : 0318-688286

Behandeld door : Dirk Talsma
Onderwerp : persberichten van zondag 21-7-02.

Ede, 22-7-02.

Inbraak.
De buschauffeurs van Connexion zullen op hun rustplaats in Ede het voorlopig zonder tv beelden moeten stellen. In de nacht van zaterdag op zondag werd uit het chauffeursverblijf op het Stationsplein te Ede een satellietontvanger gestolen. De dieven kwamen in de ruimte via een bovenlicht.

Verkeersongeval.
Een 19 jarige automobiliste uit Otterlo verloor zondagmiddag op de kruising Veenderweg/Klaphekweg, kennelijk door te veel haast, de macht over het stuur, waarbij zij in de berm van de Klaphekweg belandde. Hierbij ramde haar auto twee verkeerslichtpalen omver, waarna zij uiteindelijk tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. De vrouw bleef ongedeerd. Het omver gereden verkeersmeubilair dient vervangen te worden cq. opnieuw recht gezet te worden.

Vanmorgen vroeg heeft de politie een 20 jarige dronken man uit Renkum uit een tuin van een woning op de Margrietlaan geplukt. De man lag in benevelde toestand in de struiken. Ter ontnuchtering werd de man vervolgens ingesloten.

Lawaaimaker aangehouden.
Vanmorgen vroeg heeft de politie in zijn woning op de Ranonkellaan een 42 jarige man uit Ede aangehouden, ivm het verstoren van de nachtrust. Om het nachtrumoer op te doen houden had de politie al eerder die nacht, na aanvankelijke waarschuwing, alle geluidsdragers, zoals een t.v en radioapparatuur incluis wekkerradio uit zijn woning gehaald en in beslag genomen. Deze maatregel bleek echter niet afdoende te zijn. Toen er meldingen bleven komen dat de man onrust bleef veroorzaken door zijn hele woning te gaan verbouwen, werd hij uiteindelijk aangehouden, zodat hij zijn frustraties verder kon afreageren op het toch al kale celmeubilair. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Einde berichten.

Deel: ' Politieberichten regio Gelderland-Midden 22-07-2002 '
Lees ook