Politie IJsselland

Dagrapport Pers Zwolle
van Woensdag12-mrt-2003 07:00 uur tot donderdag13-mrt-2003 06:59 uur
Door Wim Rabelink
Piket 038 - 4963891
---


ROOD LICHT CONTROLESWerden woensdag rood licht controles uitgevoerd op de kruising: Klipperweg/Voorsterweg, Blaloweg/Voorsterweg, de Middelweg/Zwartewaterallee en Middelweg/Waallaan. Hierbij werden drie overtreders bekeurd voor het rijden door rood licht.
03-024329
INSLUIPING IN WONINGZWOLLE - Naar aanleiding van zijn blaffende hond, nam een 82 jarige bewoner poolshoogte in zijn woning aan de Terborchstraat. In de slaapkamer werd een hem onbekende man aangetroffen. Het was een zwerverstype, die naar zijn zeggen alleen op eten uit was. Nadat de bejaarde man de insluiper uit zijn woning had gestuurd, bleek dat de man toch 20 euro en een zilveren ketting gestolen had. De man was via het balkon binnen gekomen.
03-030091
WINKELDIEVEGGESZWOLLE - Twee minderjarige winkeldievegges werden betrapt bij een grootwinkelbedrijf aan de Nieuwstraat. De dames, 16 jaar uit Zwolle en 17 jaar uit Heerde, zijn in verzekering gesteld. De jeugdige dievegges hadden kleding gestolen t.w.v. 152,85 EURO.
Op woensdag, 12 maart liepen ze tegen de lamp. Het tweetal was nog niet eerder betrapt, maar hebben naar hun zeggen meer zaken op hun kerfstok. Ve's zijn in verzekering gesteld t.b.v. nader onderzoek.
03-030131
VERKEERSCONTROLEZWOLLE - Woensdag werd een snor- en bromfietscontrole uitgevoerd bij de Van Karnebeektunnel. 12 bestuurders kregen een bekeuring voor een opgevoerde bromfiets. Hoogste meting was 1.4 kw.
03-029894---TEAM ZWOLLE OOST
TERUG NAAR BUREAU SIMON VAN SLINGELANDTPLEIN
ZWOLLE - Na anderhalf jaar uit de wijk te zijn geweest verhuist het wijkteam Zwolle Oost van de politie op 17 maart terug naar het bureau aan het Simon van Slingelandtplein 27. Het pand is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd zodat de leden van het wijkteam voldoende ruimte hebben om hun werkzaamheden uit te voeren en de inwoners van de wijk op een nette manier te ontvangen.

Het team werkt op doordeweekse dagen vanuit het bureau aan het Simon van Slingelandtplein. In de nachtelijke uren en de weekenden wordt er zoals gebruikelijk gewerkt vanuit het hoofdbureau aan de Koggelaan.

De openingstijden van het politiebureau Zwolle Oost zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot en met 13.00 uur en op woensdag ook van 18.00 tot 20.00 uur. Voor bezoeken buiten deze tijden moet telefonisch een afspraak worden gemaakt.

In de loop van het jaar houdt het team een Open Dag in het vernieuwde bureau. Zodra de datum en het programma bekend zijn worden deze via diverse media bekend gemaakt.

---

Einde dagrapport Pers Zwolle---- --

Deel: ' Politieberichten regio IJsselland 13-03-2003 '
Lees ook