Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmiddag 17 augustus 2001
15:07 vrijdag 17 augustus 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

HOOGEVEEN / EMMEN

Een 49 jarige inwoner van het Wilhelminaplein in Hoogeveen, moest vrijdagmorgen vroeg van de politie in Emmen vernemen dat zijn donkerblauw metallic Volkswagen Golf, die hij donderdag had geparkeerd op het Wilhelminaplein in Hoogeveen, was aangetroffen aan de Vleerakkers in Emmen. De man heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van de Golf.

ASSEN

Tussen 21 juni en 16 augustus hebben onbekende een personenauto gestolen van een opslagterrein aan de Van Vlissingenstraat in Assen. De diefstal werd ontdekt toen de eigenaar, een garagebedrijf uit Assen , de auto wilde ophalen. Het kentekenbewijs en de sleutels zijn nog in het bezit van de eigenaar. Toe nu toe is niet duidelijk hoe de auto van het terrein is gehaald.

ASSEN / HOOGEVEEN

Een 64 jarige inwoonster van Dordrecht is vrijdag tussen de middag in het centrum van Assen haar portemonnee met ongeveer 400 gulden kwijtgeraakt. De vrouw merkte dat haar tas openstond, hoewel ze die steeds gesloten bij zich had. De vrouw heeft niets van de diefstal gemerkt.
In Hoogeveen miste een 73 jarige vrouw uit die plaats haar portemonnee met ongeveer 60 gulden nadat ze in een kledingwinkel was aangesproken door een volgens haar buitenlandse vrouw die haar met gebaren van alles had gevraagd. Er zou ook een man bij zijn geweest. Toen ze vervolgens bij een andere zaak naar binnen ging zag ze dat haar tas openstond en dat de portemonnee verdwenen was.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politieberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook