Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van donderdagmiddag
16:59 donderdag 4 oktober 2001

Dirk Neef 06 - 51 557 950

Hek omvergereden

MEPPEL. Een 74 jr. bewoonster van de Oosterboerweg in Meppel heeft bij de politie aangifte gedaan van het beschadigen van het metalen sierhekwerk bij de oprit naar haar woning. Tussen dinsdagavond en woensdagmorgen is waarschijnlijk een bestel- of vrachtauto tegen het hek gereden. De Oosterboerweg is in verband met werkzaamheden afgesloten. Waarschijnlijk heeft de bewuste auto daar gekeerd en is daarbij gedeeltelijk de oprit ingereden. Hierbij werd het hek geraakt. De bestuurder heeft zich tot vandaag nog niet bij de bewoonster of de politie gemeld.


*
Auto tegen boom

ZWINDEREN. Een 35 jr. man uit Gees raakte donderdagmorgen licht gewond bij een eenzijdig ongeval op de Burgemeester Legroweg in Zwinderen. De man reed daar in een bedrijfsauto. Hij schrok van een andere auto die vanaf een brug over het kanaal de Burgemeester legroweg op wilde rijden. De man uit Gees kwam met de wielen van zijn auto in de berm en verloor de macht over het stuur. De auto kwam tot stilstand tegen een boom. Hij werd voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Inbraken

RODEN. In de nacht van woensdag op donderdag is in Roden ingebroken in twee woningen. In De Doom drong men de woning binnen door via een bovenraampje een daaronder liggend raam te openen. Uit deze woning is o.a. een portemonnee met wat geld gestolen. In de Riesven werd van een woning een deur opengebroken. Uit deze woning wordt niets vermist.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politieberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook