Persberichten politie Rivierenland

---

Vrijdag, 5 oktober 2001


* Dagoverzicht
Gordelcontroles
DIDAM - Tijdens gordelcontroles op de Doetinchemseweg, de Lupinenstraat, de Kerkstraat en de Ziepseweg in Didam op 4 oktober tussen 09.00 uur en 11.00 uur, zijn elf automobilisten bekeurd voor het niet dragen van een gordel.
Parkeercontrole
ZEVENAAR - Tijdens een parkeercontrole in het centrum van Zevenaar op 4 oktober tussen 09.00 uur en 12.00 uur, zijn er 33 bekeuringen uitgedeeld voor foutief geparkeerde voertuigen. Slechte verlichting
ZEVENAAR - Drie jongens uit Zevenaar (van 15, 19 en 20 jaar) zijn op 4 oktober rond 22.30 uur bekeurd op de Schilderspoort in Zevenaar, die zonder verlichting op de fiets reden. Ze kregen een bekeuring van 110 gulden.
Verkeerscontroles
WESTERVOORT - De politie voert regelmatig verkeerscontroles uit. Op donderdag 4 oktober werden op het Dorpsplein te Westervoort elf bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het onrechtmatig parkeren op een invalide parkeerplaats, het rijden zonder helm op een bromfiets, het op een fietspad rijden door bronfietsen in plaats van op de openbare weg, rijden zonder autogordel en het hebben van een opgevoerde bromfiets.
0Meinde bericht0M

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl

Deel: ' Politieberichten Rivierenland '
Lees ook