Politie Rotterdam-Rijnmond

Bijgewerkt: 03-06-02 12:06

Ochtenduitgave maandag 3 juni 2002

MAN BEROOFD (3 juni 2002)
Een 57-jarige man uit Rotterdam is zondagmiddag in het Varkenoordsepark beroofd en mishandeld. Aangever liep rond drie uur te bellen en kreeg op dat moment onverwacht een klap in z'n nek en een trap in z'n rug, waardoor hij languit in het gras terecht kwam. Hij was even buiten bewustzijn, bemerkte daarna dat zijn gsm en portemonnee waren verdwenen zag twee jongens weglopen in de richting van de kinderboerderij.

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD (3 juni 2002)
Zondagavond is in een woning aan de Groene Hilledijk een hennepkwekerij ontmanteld. Om even voor negen uur kwam er een brandmelding binnen. Het bleek te gaan om een dakbrandje dat door de brandweer snel werd geblust. Op twee verdiepingen van het pand vond de men een hennepkwekerij met ongeveer 1500 planten en de benodigde apparatuur. Alles werd in beslag genomen en is inmiddels vernietigd. Naar de verantwoordelijke(n) wordt een onderzoek ingesteld.

GASLEK IN WONING (3 juni 2002)
Zondagavond ging de politie naar een woning in de Kabeljauwsestraat in verband met een sterke gaslucht. De straat werd afgezet en een onderzoek in de woning ingesteld. De bewoner had al wat problemen met zijn geiser gehad, maar het bleek dat er een flink gaslek buiten de woning was. In de kruipruimte van de woning was ook flink wat gas aanwezig. De 24-jarige bewoner liep geen letsel op. Medewerkers van de Eneco hebben zich bezig gehouden met het dichten van het lek.

SNELHEIDSCONTROLES (3 juni 2002)
De afdeling Verkeerstoezicht heeft zondag een tweetal snelheidscontroles gehouden. Op de Slinge werden 372 auto's gecontroleerd, waarvan er 101 de maximumsnelheid van 50 km per uur overschreden. De snelste reed 98 km per uur. Op de Jacq. Dutilhweg passeerden 166 voertuigen de controleapparatuur, 22 reden te hard en de snelste 76 km per uur.

Deel: ' Politieberichten Rotterdam-Rijnmond 03-06-2002 '
Lees ook