Politie Rotterdam-Rijnmond

Bijgewerkt: 04-07-02 22:22
Avonduitgave donderdag 4 juli 2002

* SNELHEIDSCONTROLE WEENA
Personeel van de Verkeerspolitie (Afdeling Verkeerstoezicht) hield donderdagmiddag tussen kwart over vier en half zes een radarsnelheidscontrole op het Weena. Van de in totaal 546 passerende automobilisten nam 20% (109) het niet zo nauw met de maximum snelheid van 50 km/uur. Hoogste score bedroeg 82 km/uur.


* VERKEERSCONTROLES
Personeel van de Verkeerspolitie hield donderdagmorgen en -middag algemene verkeerscontroles op het Kralingseplein en het Kleinpolderplein. Daarbij werden in totaal 83 bekeuringen uitgeschreven voor onder meer het niet dragen van de autogordel, geen apk, geen verzekering en het niet kunnen tonen van een rijbewijs. Ook een aantal passerende bromfietsers ging op de bon wegens geen bromfietscertificaat, geen helm op en geen gebruikmaken van de rijbaan.


* PORTEMONNEE GEROLD MET DAARIN GEVAARLIJKE MEDICIJNEN

Donderdagmiddag werd van een bij de Beurstraverse winkelende vrouw door een onbekende haar portemonnee gerold. Naast een onbekend geldbedrag zaten er in de portemonnee van het model-BEN ook een aantal hartpillen van het merk Isordil nr 5 van de firma AHP-Pharma B.V. Deze medicijnen kunnen voor kinderen zeer gevaarlijk zijn. Bij aantreffen van de medicijnen wordt de vinder verzocht deze af te geven bij een politiebureau of apotheek.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Rotterdam-Rijnmond 04-07-2002 '
Lees ook