Politie Rotterdam-Rijnmond

Bijgewerkt: 05-06-02 11:53
Ochtenduitgave woensdag 5 juni 2002

VRACHTWAGEN TEGEN VIADUCT GEBOTST (5 juni 2002) Dinsdagmiddag botste een vrachtwagen op rijksweg A15 tegen een viaduct. De bestuurder is met een spoedtransport naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht. Om even na half vier reed een vrachtwagen komende uit de richting Hoogvliet en rijdende in de richting van de Beneluxtunnel. Voor de bocht naar de tunnel reed de te hoog beladen vrachtwagens tegen het viaduct, waardoor er veel materiaal, o.a. containers op het wegdek terecht kwamen. De 29-jarige chauffeur uit Sommelsdijk werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Ook drie personenauto's waren bij het ongeval betrokken. Een 30-jarige automobilist uit Rotterdam is met licht letsel naar het Medisch Centrum Rotterdam Zuid gebracht, waar hij ter observatie voor een nacht werd opgenomen. Zijn 41-jarige passagier is voor behandeling naar het Sint Franciscusziekenhuis gebracht. De andere twee personenauto's liepen materiele schade op. Het verkeer moest geruime tijd worden omgeleid en nadat het wegdek was opgeruimd en schoongemaakt werd de rijksweg weer vrijgegeven.

VERDACHTE STEEKPARTIJ AANGEHOUDEN (5 juni 2002) Dinsdagavond vond er in de Taborstraat een steekpartij plaats. De verdachte kon vrijwel direct worden aangehouden. Rond half elf ontstond er tussen een aantal mensen onenigheid, waarbij een 18-jarige Rotterdammer met een mes in z'n gezicht werd gestoken. Het slachtoffer vertelde dat de dader vermoedelijk om de hoek van de straat stond. De politiemensen troffen daar een aantal jongeren aan, terwijl de verdachte tegen een muur stond en zwaaide met een mes. Hij werd gesommeerd zijn mes te laten vallen en toen dit niet gebeurde is er gebruik gemaakt van peperspray. De verdachte is vervolgens aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Het slachtoffer is naar het Medische Centrum Rotterdam gebracht, waar hij is behandeld aan een snijwond in z'n wang.

MAN MET VUURWAPEN IN AUTO (5 juni 2002)
Woensdagmorgen vroeg kwam er bij de politie een melding binnen dat een er op de Van Hoochstratenweg een man in z'n auto zat die niet aanspreekbaar was. Na luid aanroepen reageerde hij en vertelde dat hij in slaap was gevallen. De politiemensen zagen in de auto een vuurwapen liggen, waarop de 24-jarige Rotterdammer werd aangehouden. In de auto vond men tevens resten van verdovende middelen, alsmede een basepijpje. De man is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten.
Avonduitgave dinsdag 4 juni 2002

Deel: ' Politieberichten Rotterdam-Rijnmond 05-06-2002 '
Lees ook