Politie Rotterdam-Rijnmond

Ochtenduitgave dinsdag 18 maart 2003

* DRIE VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR BEROVING

ROTTERDAM - Politiemensen van de Flying Squad arresteerden maandagavond op de Coolsingel drie mannen, die kort daarvoor een beroving hadden gepleegd. Het drietal is overgebracht naar een politiebureau.
Om even voor negen uur waren een aantal politiemensen van de Flying Squad op afstand getuige van een straatroof op een 44-jarige Rotterdammer, vlakbij de Van Oldenbarneveldhof. Er volgde direct actie, waarna de drie verdachten na een korte zoektocht in de Witte de Withstraat werden aangehouden. De buit, een mobiele telefoon, werd bij één van de drie aangetroffen. De verdachten, 19, 21 en 23 jaar oud, allen afkomstig uit Rotterdam, zijn ingesloten.

* MAN ERNSTIG MISHANDELD
ROTTERDAM - Politiemensen van het district Rotterdam-West troffen dinsdagmorgen vroeg in een woning aan de Mathenesserlaan een ernstig gewonde man aan. Het 27-jarige slachtoffer uit Rotterdam is direct overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. Rond half twee kwam de melding dat er op de Mathenesserlaan werd gevochten en dat er iemand gewond was geraakt. De vechtpartij vond echter niet op straat plaats, maar in een woning op de tweede verdieping. Daar werd het slachtoffer aangetroffen. Hij vertelde dat hij gevochten had met twee mannen en was bewerkt met een hamer en een mes. De reden van de vechtpartij is nog onduidelijk. De verdachten waren niet meer in het pand aanwezig. Het slachtoffer is met een schedelbasisfractuur en enkele steekwonden opgenomen in het EMC. De recherche van het district West stelt een onderzoek in.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Rotterdam-Rijnmond 18-03-2003 '
Lees ook