Politie Rotterdam Rijnmond

Bijgewerkt: 07-05-02 11:55 Ochtenduitgave dinsdag 7 mei 2002 SNELHEIDSCONTROLES (7 mei 2002) ROTTERDAM/CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Personeel van de Verkeerspolitie (Afdeling Verkeershandhaving) hield maandagmorgen en -middag radarsnelheidscontroles op het Weena in Rotterdam en op de Meeuwensingel in Capelle aan den IJssel. Tussen kwart over elf en kwart over twaalf werd gecontroleerd op het Weena. Van de 357 passerende automobilisten namen 64 het niet zo nauw met de 50 km-limiet. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 km/uur. Op de Meeuwensingel werd tussen één uur en twee uur gecontroleerd. Hier hielden 52 van de 695 passerende automobilisten zich niet aan de maximum snelheid van 50 km/uur. Hoogste score bedroeg hier 71 km/uur.

VROUW IN WONING OVERVALLEN (7 mei 2002) Maandagavond omstreeks half zeven werd een 69-jarige vrouw in haar woning aan de Sichemstraat door twee mannen overvallen. Twee meisjes hadden aangebeld met de vraag of zij de ANWB mochten bellen omdat hun mobiele telefoon de geest had gegeven. Toen de bewoonster dat niet toestond, werd plotseling de voordeur opengeduwd door twee mannen. De vrouw werd tegen de grond gewerkt en met een mes bedreigd. De vrouw riep haar man, waarna deze haar te hulp kwam. De man werd vervolgens bedreigd met een vuurwapen en de overvallers eisten geld. Uiteindelijk namen de mannen een portemonnee met geld mee en verdwenen. De vrouw moest ter plaatse door de GGD worden behandeld. De politie van het district Oost stelt een onderzoek in.

VROUW VAN TAS BEROOFD (7 mei 2002) Dinsdagmorgen vroeg omstreeks twee uur werd op de Schans een 59-jarige vrouw beroofd van haar tas. Het slachtoffer werd benaderd door een onbekende man, die haar om een sigaret vroeg. Plotseling rukte hij de tas uit de handen van de vrouw en ging er vandoor.

Deel: ' Politieberichten Rotterdam-Rijnmond '
Lees ook