24 september 1999

Politieinzet brandersfeesten
SCHIEDAM -- Donderdagmiddag en -avond surveilleerden politiemensen van het district Schiedam tijdens de Brandersfeesten onder meer op de kermis op de Broersvest.
Er waren bij de politie diverse meldingen binnengekomen dat een aantal standhouders messen zou uitdelen als prijs. Daarop hebben de politiemensen de standhouders aangesproken en hen verzocht de messen te verwijderen.
Omstreeks zes uur werd op de kermis een 13-jarige Schiedammer aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. De verdachte had de fiets van een bekende van hem geleend, maar niet meer teruggegeven. Nadat hij de fiets terug had gegeven aan de eigenaar, kon hij door zijn vader worden opgehaald.

Rijden zonder rijbewijs
SCHIEDAM -- In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks half één controleerden politiemensen van het district Schiedam op de Rembrandtlaan een 23-jarige automobilist uit Schiedam. De man bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs, waarop tegen hem proces-verbaal werd gemaakt.

Drie woninginbraken in één straat
SCHIEDAM -- In de nacht van woensdag op donderdag werd in drie woningen aan de Oever ingebroken.
Uit de huizen werd onder meer geld, bankpassen en een mobiele telefoon weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten Schiedam '
Lees ook