Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 23-12-99

Persberichten stad Groningen/
Donderdag, 23 december 1999

Dagelijkse persberichten district Groningen/Haren, middageditie

Hennepkwekerij opgerold
De politie heeft vanmiddag in een woning aan de Valreep een hennepkwekerij opgerold. In een kamer van de woning trof de politie 124 plantjes aan en de benodigde apparatuur, zoals lampen, ventilatoren etc. De plantjes en goederen zijn in beslag genomen en vernietigd. Tegen de bewoonster zal proces verbaal worden opgemaakt.

Overtreding van de APV
De politie heeft vanmorgen in de Kostersgang een 51-jarige man uit Groningen aangehouden omdat hij in een portiek stond te drinken. De man is na verhoor met een boete van 80 gulden heengezonden.

Aanhouding gezochte
De politie heeft vanmorgen op de parkeerplaats bij de Kluiverboom een 20-jarige man uit Groningen aangehouden. De man werd gezocht in verband met een aantal auto-inbraken en een woninginbraak. Agenten zagen de man op Park Allee lopen en rende weg toen hij de agenten in de gaten kreeg. De man kon na een korte achtervolging alsnog worden gearresteerd. Tijdens het verhoor bekende de man zijn betrokkenheid bij een aantal inbraken en is vervolgens heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Voor nadere informatie, via bureau Voorlichting, tel. 050 599 5010

Deel: ' Politieberichten stad Groningen '
Lees ook