Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen
Persberichten stad Groningen/

District Groningen/Haren

Dagelijks berichten stad Groningen

Auto inbeslaggenomen

Gisteravond werd de auto van een 20-jarige stadjer in beslaggenomen. De man negeerde stoptekens van de politie, veroorzaakte diverse verkeersovertredingen en ging er met grote snelheid van door. Na een korte achtervolging werd hij tot stoppen gedwongen. Bij onderzoek bleek de auto niet te zijn verzekerd, terwijl de bestuurder geen rijbewijs bezat.

Ongeval met letsel
Een 52-jarige vrouw uit Groningen moest gistermiddag met borst en beenletsel naar het AZG gebracht worden. De vrouw werd met haar bromfiets op de Van Lenneplaan aangereden door een 33-jarige automibiliste, die bij het afslaan geen voorrang verleende.

Winkeldievegges ingesloten
Een 48-jarige vrouw uit Groningen werd bij een speelgoedzaak aan de Vismarkt betrapt bij de diefstal van een Winnie de Pooh tas. Bij aanhouding bleek zij bovendien nog ondergoed te hebben weggenome uit een kledingzaak.. Aan het bureau kon bovendien blijken dat de vrouw nog 60 dagen straf tegoed had. Zij werd ingesloten.

Diefstal kleding
Bij een sportzaak aan de Vismarkt werden gistermiddag twee vrouwen uit Groningen, respectievelijk 20 en 18 jaar, aangehouden nadat ze sportkleding hadden weggenomen. Bij onderzoek bleek dat uit een andere kledingzaak twee spijkerbroeken waren ontvreemd. Beide dames werden ingesloten.

Amokmaker
Op het Noorderstation werd afgelopen nacht een 29-jarige man uit Delfzijl aangehouden. De man gedroeg zich in de trein naar Delfzijl agressief tegen de conducteur. Toen hij bovendien geen treinkaartje wilde tonen en de trein weigerde te verlaten werd de politie gewaarschuwd. Ook tegenover de agenten gedroeg de man zich agressief. Hij werd naar het bureau gebracht en kalmeerde daar. Na verhoor en een proces verbaal werd hij heengezonden.
.

Voor nadere informatie kunt U contact opnemen met tel. 050-5995010

Deel: ' Politieberichten stad Groningen '
Lees ook