Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-03-2003 Persberichten districten Utrecht stad, 09.32 uur

Mannen aangehouden voor inbraak in auto

UTRECHT Een 41-jarige man uit Den Haag en een 31-jarige man uit Den Bosch zijn op maandag 3 maart omstreeks 05.45 uur aangehouden op verdenking van het inbreken in een geparkeerde personenauto.

Politiemensen zagen dat de twee zich verdacht gedroegen bij een geparkeerde auto op de Leidsekade. Na onderzoek bleek dat er een raam was ingeslagen en dat de auto was doorzocht. In een tas die de 41-jarige man bij zich had, zaten ondermeer CDs en een walkman. In de nabijheid van de auto werden op straat een cd-discman met oortelefoon gevonden.

De twee zitten voorlopig vast voor nader onderzoek.

Aangehouden voor diefstal schoenen

UTRECHT Vier meisjes van 13, 15, 16 en 20 jaar, allen uit Utrecht, zijn zondagmiddag 2 maart aangehouden op verdenking van diefstal in vereniging van schoenen uit een winkel aan de Steenweg .

De vier hadden kans gezien om 13 paar schoenen weg te nemen. De vier konden door winkelpersoneel op straat aangehouden worden. Een vijfde verdachte wist te ontkomen. De schoenen vertegenwoordigden een waarde van ruim 400 euro.

De vier zitten voorlopig vast voor nader onderzoek en verhoor.

Aangehouden voor diefstal kleding

UTRECHT Een 44-jarige vrouw uit Rijswijk en een 33-jarige vrouw uit Den Haag zijn zondagmiddag 2 maart aangehouden op verdenking van diefstal van kleding uit een winkel aan de Rijnkade.

De twee vrouwen hadden de gestolen kleding onder hun eigen kleding verstopt. De kleding vertegenwoordigde een waarde van bijna 500 euro.

De twee vrouwen werden voor nader onderzoek en verhoor ingesloten.

Aangehouden wegens gooien steen

UTRECHT Een 21-jarige man uit Utrecht is zondagmorgen 2 maart aangehouden op verdenking van (poging) zware mishandeling van een medewerker van een horecagelegenheid aan de Oudegracht.

Toen de politie ter plaatse kwam, stond de Utrechter inmiddels weer op straat. De medewerker van de horecagelegenheid, een 21-jarige man uit Amsterdam, stond in de deuropening en zag dat de Utrechter zonder verdere enige aanleiding een straatklinker in de richting van zijn hoofd gooide. Door snel weg te duiken, raakte de klinker niet vol het hoofd van de Utrechter, maar schampte de linkerzijde van zijn hoofd en liep een bloedende hoofdwond op.

De Utrechter is ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.

Deel: ' Politieberichten stad Utrecht 03-03-2003 '
Lees ook