Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-07-2002 Persberichten stad Utrecht, 13.00 uur

Winkeldievegges aangehouden

UTRECHT - Op de St. Jacobsstraat werd zaterdagmiddag rond 15.00 uur een 29-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden. Zij wilde de winkel verlaten zonder kleding en toiletartikelen, ter waarde van zon 325 euro, af te rekenen.
De Utrechtse werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau waar uit onderzoek bleek dat zij meerdere kledingstukken in haar bezit had die zij niet had afgerekend. De vrouw bekende de diefstallen en deed afstand van de goederen. Zij werd met een proces-verbaal heengezonden.

Aan de Roelantdreef werd een 19-jarige Utrechtse aangehouden. Zij had een winkel verlaten zonder het door haar meegenomen schoeisel bij de kassa ter betaling aan te bieden.
De vrouw kon in de nabijheid van de winkel, op de parkeerplaats, door een medewerker van de winkel worden aangehouden en overgedragen aan de politie.
De verdachte werd op het politiebureau gehoord en met een proces-verbaal heengezonden. Zij deed afstand van de gestolen goederen.

Politie onderzoekt handgemeen

UTRECHT Zaterdagmiddag omstreeks 15.50 uur werd een bebloede man aangetroffen op de Bosboom Toussaintstraat. Getuigen hadden gezien dat de 32-jarige Utrechter door een man was geslagen met een stok. Op basis van getuigenverklaringen kon de verdachte, een 22-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, in de directe omgeving worden aangehouden. Onduidelijk is was de exacte toedracht is van de mishandeling. Het slachtoffer werd door een GGD-arts onderzocht omdat hij mogelijk een gebroken neus heeft opgelopen. De Politie heeft de zaak in onderzoek

Verdachte diefstal uit auto opgepakt

UTRECHT Op de Breedstraat werd zaterdagavond omstreek 21.50 uur een 30 jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van diefstal uit auto.
Getuigen hadden gezien dat de man een auto had opengebroken en was weggerend. Aan de hand van het signalement werd de man op de Breedstraat aangehouden. Hij vertoonde hevig verzet, waarbij een worsteling ontstond. Een politieman liep hierbij forse klappen op aan hoofd en lichaam.
De verdachte werd meegenomen naar het Politiebureau. Uit onderzoek aan de kleding bleek dat hij een autoradio bij zich droeg, vermoedelijk gestolen uit het voertuig. Hij werd voor nader verhoor ingesloten.

Twee gewonden bij aanrijding

UTRECHT - Zaterdagmiddag omstreek 16.00 uur vond op de Paranadreef een aanrijding tussen drie personenautos plaats. Hierbij vielen twee gewonden.
Een Utrechter (leeftijd onbekend) reed over de Paranadreef in de richting van de Carnegiedreef. Ter hoogte van de Kwakel wilde hij linksaf slaan en stopte om een 28-jarige automobiliste uit Delft voorrang te verlenen. Een 19-jarige man uit Houten, die achter de Utrechter reed, zag dit te laat en botste tegen de achterzijde van de auto. Door de klap schoot de Utrechter naar voren en botste tegen de vrouw uit Delft die net voor langs wilde passeren. De man uit Utrecht en de vrouw uit Delft werden met nekletsel overgebracht naar het Ouderijn -en het Diaconessen ziekenhuis. De voertuigen werden weggesleept. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen.

Deel: ' Politieberichten stad Utrecht 07-07-2002 '
Lees ook