Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-03-2003 Persberichten districten Utrecht stad, 11.30 uur

Alcoholcontrole

UTRECHT De politie controleerde vrijdagavond op de Biltsestraatweg op alcohol. Tussen 21.00 en 00.30 uur deden 182 bestuurders de blaastest. Twee van hen hadden te veel op en werden aangehouden.

Autokraker aangehouden

UTRECHT - Kort na 01.00 uur zaterdagmorgen hield de politie op de Oudegracht een 47-jarige inwoner van Maarssen aan wegens inbraak in een auto.

Een getuige zag de man op de Oudegracht in een auto rommelen en sprak hem aan, waarop de man wegfietste. De politie werd gewaarschuwd en agenten konden de man even later aanhouden. De politie is nog bezig met het onderzoek in deze zaak.

Brutale beroving

UTRECHT Een 59-jarige automobilist uit Nijehaske werd vrijdagmiddag rond 17.40 uur slachtoffer van een brutale beroving op de Joseph Haydenlaan.

Terwijl de automobilist stilstond reed er een scooter langs. De bijrijder sloeg het achterraampje van de auto in en pakte een laptoptas. De bestuurder probeerde dat te verhinderen, maar werd met een voorwerp op zijn arm geslagen. De twee mannen gingen er vervolgens vandoor.

De politie kamde direct de omgeving uit. Even later werd een 17-jarige man aangehouden. Hij bleek echter niet de berover te zijn, maar de jongeman is overgedragen aan de Vreemdelingendienst omdat hij mogelijk illegaal in Nederland is.

Deel: ' Politieberichten stad Utrecht 08-03-2003 '
Lees ook