Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-07-2002 Persberichten districten Utrecht stad, 09.45 uur

Meisje trapt tegen spiegel

UTRECHT- Op dinsdagavond werd een meisje aangehouden nadat ze een spiegel van een auto had afgetrapt.

Omstreeks 23.10 uur zag een getuige dat een 15-jarig meisje uit Utrecht een spiegel van een auto aftrapte die stond geparkeerd aan de Louis Bouwmeesterlaan. Het meisje werd door de getuige vastgehouden en de politie werd gewaarschuwd. Het meisje had uit baldadigheid de spiegel van de auto afgetrapt. Ze zal de schade moeten vergoeden en zal via bureau HALT een alternatieve straf krijgen.

TV ingenomen

DE MEERN- Op dinsdagavond werd een televisie door de politie ingenomen vanwege geluidsoverlast.

Dinsdagavond kreeg de politie wederom de melding dat een bewoners van de Ten Veldestraat de televisie weer keihard had aanstaan. De politie is al meerdere keren voor dit probleem bij dit adres geweest en waarschuwde de bewoner de televisie in te nemen als de overlast zou blijven bestaan. Dinsdagavond werd weer geluidsoverlast waargenomen en de televisie van de bewoner werd ingenomen en meegenomen naar het bureau. Tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

Man gestoken

UTRECHT- Op dinsdagavond werd een man neergestoken en een verdachte aangehouden.

Omstreeks 19.40 uur kreeg de politie de melding dat een man was neergestoken op de Europalaan. De man, 36-jaar uit Rotterdam, vertelde de politie wie de dader was van de steekpartij en de politie ging op onderzoek uit. In de omgeving werd de vermoedelijke dader, een 27-jarige man uit Rotterdam, aangehouden en ingesloten voor verhoor. In de auto van de man lag een kleine hoeveelheid verdovende middelen.

Vermoedelijk heeft het tweetal ruzie gekregen wat uitliep op de steekpartij. De man verkeerd buiten levensgevaar.

Bedrijf beschoten

UTRECHT- Op woensdagochtend werd een bedrijf beschoten aan de Bizetlaan.

Omstreeks 02.00 uur hoorde een beveiligingsmedewerker een knal en ging op onderzoek uit. Hij zag dat in een ruit van een vergaderzaal een enkele gaten zaten en waarschuwde de politie. Onderzoek wees dat de gaten waren ontstaan door kogelinslagen. Op straat werden enkele hulzen aangetroffen en veiliggesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen van de politie van het district Marco Polo;0900-8844.

Illegaal
UTRECHT- Op dinsdagavond werden twee mannen aangehouden omdat ze illegaal in Nederland verbleven. Omstreeks 20.45 uur zagen agenten een auto met Bulgaars kenteken rijden over het Zandpand. De bestuurder, 27-jaar, en zijn bijrijderster, 18 jaar, werden gecontroleerd en onderzoek wees uit dat beide verblijfsvergunningen hadden en werden aangehouden en zullen worden teruggestuurd naar het land van herkomst.

Verkeerscontroles
UTRECHT- Op dinsdagavond werd een 29-jarige automobilist uit Nieuwersluis aangehouden omdat hij nog boetes had openstaan. Agenten controleerde de man omstreeks 21.50 uur op de Europalaan omdat zijn auto een verlopen APK had en niet was verzekerd. Bij nader onderzoek bleek dat de bestuurder nog 88 dagen moest zitten. De man werd aangehouden en ingesloten.

UTRECHT- Op de Europalaan werd dinsdagavond een alcoholcontrole gehouden. In totaal moesten 53 automobilisten blazen maar niemand hiervan had teveel gedronken.

UTRECHT- Op dinsdagavond werd een 24-jarige automobilist gecontroleerd op de Paranadreef. Onderzoek wees uit dat de man reed terwijl zijn rijbewijs was in ingevorderd vanwege eerdere ernstige verkeersfeiten. Onderzoek wees tevens uit dat hij nog voor 102 euro boetes had openstaan welke hij niet kon betalen en werd ingesloten.

Jongen gewond na ongeval
UTRECHT- Op dinsdagmiddag raakte een 15-jarige jongen uit Utrecht gewond na een verkeersongeval. Omstreeks 17.50 uur reed de jongen met zijn fiets over de Berazinadreef. Op de kruising met de Donaudreef werd de jongen aangereden door een 26-jarige automobilist uit Utrecht. De jongen werd aangereden en raakte gewond aan hoofd en rug en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Na onderzoek kon de jongen weer huiswaarts keren.

Deel: ' Politieberichten stad Utrecht 10-07-2002 '
Lees ook