Korps: Utrecht, plaats: 21-06-2002 Persberichten districten Utrecht stad, 09.00 uur

Rijden onder invloed

UTRECHT- Op vrijdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij dronken achter het stuur zat.

Omstreeks 01.20 uur reed een 21-jarige automobilist uit Vleuten over de Hogeweide en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De 21-jarige bestuurder droeg geen gordel en werd uit de auto geslingerd. Hij stond op en liep naar zijn passagier die nog in de auto zat. Zij raakte ook niet gewond.

Het duo besloot om naar huis te lopen. De politie werd gewaarschuwd en trof op de plaats van het ongeval niemand meer bij de auto aan. Kort hierop kwam familie van de bestuurder aangelopen om spullen uit de auto te halen. De politie in meegegaan met de familie en trof de 21-jarige aan in zijn woning. Hij bleek gedronken te hebben en op het bureau blies hij 1.10 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeerscontrole

UTRECHT- In de nacht van donderdag op vrijdag werd een alcoholcontrole gehouden op de Herculeslaan en de Cartesiusweg. In totaal werden 147 automobilisten gecontroleerd en 3 hiervan hadden teveel gedronken. Tegen de drie bestuurders is proces-verbaal opgemaakt.

Oplichter aangehouden

UTRECHT- Op donderdagmiddag werd een 23-jarige man uit Eindhoven aangehouden ter zake oplichting. Omstreeks 15.00 uur werd de politie gewaarschuwd omdat een man zijn hotelrekening niet kon betalen. Onderzoek wees uit dat de man door verschillende verzinsels de rekening van 480 euro wilde ontlopen. De man werd in het hotel aan het Jaarbeursplein aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Motorrijder onderuit

UTRECHT- Op donderdagavond liep een motorrijder enkele blauwe plekken op na een val van zijn motorfiets. Omstreeks 20.55 uur reed een automobilist uit Utrecht (geg.onb.) over de Amsterdamsestraatweg en wilde op een gegeven moment linksaf slaan. Achter hem reed een 38-jarige motorrijder uit Utrecht. Toen de automobilist al deels was afgeslagen bedacht hij zich kennelijk weer en reed de rijbaan weer op. Hier reed op dat moment de motorrijder en deze kwam in aanrijding met de auto. De motorrijder viel en liep verschillende blauwe plekken op maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten stad Utrecht 21-06-2002 '
Lees ook