Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-01-2003 Persberichten districten Utrecht stad, 11.40 uur

Politie houdt vier inbrekers aan

UTRECHT Zaterdagavond omstreeks 22.00 uur hield de politie vier verdachten aan op de Da Costakade wegens inbraak in een pand.

Naar aanleiding van een melding van een vermoedelijke inbraak in een pand op de Da Costakade, is de politie ter plaatse gegaan. Hier zagen ze nog net een groep mannen naar een voertuig rennen, instappen en met gedoofde lichten wegrijden. Hierop zette de politie de achtervolging in en voldeed de bestuurder van de auto aan het stopteken. In de auto zaten vier verdachten, in de leeftijd van 19 en 28 jaar, allen afkomstig uit Utrecht. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De bewoonster van de woning was op het moment van de inbraak niet thuis.

Minderjarige achter stuur

UTRECHT Op de Zambesidreef hielden surveillerende agenten zaterdagavond om 22.15 uur een personenauto aan wegens het voeren van mistverlichting.

Toen agenten de auto staande hielden, bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en nog een week minderjarig te zijn. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Wildplasser bekeurd

UTRECHT Op de Massegast werden in de nacht van zaterdag op zondag een wildplasser en zijn vriend aangehouden.

De 35-jarige plasser uit Nieuwegein was bij het bekeuren op de Massegast erg vervelend en wilde niet meewerken. Hierop werd hij aangehouden. Zijn 25-jarige vriend begon zich ermee te bemoeien en na meerdere malen te hebben aangegeven hiermee te stoppen, is door agenten besloten ook hem aan te houden wegens hinderlijk gedrag. Beide mannen kregen een proces-verbaal.

Deel: ' Politieberichten stad Utrecht 26-01-2003 '
Lees ook