Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-05-2002 Persbericten districten Utrecht stad, 09.30 uur

Veel mis met auto en bestuurder

UTRECHT- Op zondagavond werd omstreeks 21.00 uur een 21-jarige automobilist uit Utrecht gecontroleerd op de Oudenoord. Onderzoek wees uit dat de auto niet verzekerd was, geen APK had en dat de bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs. De man kon zijn auto laten staan en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt

Straatrace kunnen voorkomen

UTRECHT- Op zondagavond kon de politie een illegale straatrace voorkomen.

De politie had informatie binnengekregen dat er een straatrace zou worden gehouden in de omgeving van de Isotopenweg en had hierdoor verhoogde surveillance in dit gebied. Omstreeks 20.00 uur verzamelden zich ongeveer 30 voertuigen welke vermoedelijke een straatrace gingen houden.

Alle bestuurders werden gecontroleerd en verdwenen vervolgens uit het gebied. Twee automobilisten kregen een bekeuring voor het rijden met een vervallen kenteken en het rijden met een blauwe lamp.

Bekeuringen na overlast

UTRECHT- Op zondagavond werden 35 personen aangehouden nadat ze overlast hadden veroorzaakt bij het inloopcentrum aan de Catharijnesingel. Omstreeks 20.00 uur zagen agenten de personen staan op de Catharijnesingel welke overlast veroorzaakten ter hoogte van het inloopcentrum. De groep kreeg een bekeuring voor het overlast veroorzaken/hinderlijke gedrag op de openbare weg. Van de 35 personen bleek dat 6 personen gesignaleerd stonden en 4 hiervan werden ingesloten.

Deel: ' Politieberichten stad Utrecht 27-05-2002 '
Lees ook