Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-07-2001

Politieberichten stad Utrecht

Dronken bestuurder

UTRECHT Zaterdagochtend om half vier zagen agenten in de Daalsetunnel een auto zonder licht rijden. De bestuurder, een 36-jarige Utrechter had te diep in het glaasje gekeken. Een blaasproef wees uit dat de man een promillage had van 1.85 promille. De man kreeg een rijontzegging van negen uur en zijn rijbewijs werd ingenomen.

Autodief aangehouden

UTRECHT- Een 17-jarige Utrechter werd zaterdagochtend om half vier aangehouden omdat hij in een gestolen auto reed. Agenten zagen op de Scharlakendreef de auto rijden waarvan bekend was dat de inzittenden niet eerlijk aan de auto waren gekomen. Op het moment dat de bestuurder de politie zag reed hij tegen een verkeersbord. De twee inzittenden vluchtten uit de auto. Eén van hen wist te ontkomen maar de 17-jarige kon in de omgeving worden aangehouden. Hij zei dat de auto was gekocht van een onbekende man. Een schroevendraaier diende als contactsleutel.

Gewapende overval

UTRECHT Een 34-jarige man uit Utrecht werd vrijdagochtend om negen uur op de Jan Pieterszoon Coenstraat gedwongen zijn bankrekening leeg te halen. Op het moment dat hij bij een pinautomaat stond werd hij door een man met een pistool bedreigd. De dader zette het pistool tegen het hoofd en dwong het slachtoffer te pinnen. Toen dat niet werd gedaan kreeg het slachtoffer een paar klappen op zijn hoofd. De overvaller rende weg in de richting van de Daendelstraat.
De politie heeft ter plaatse een buurtonderzoek ingesteld maar dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de dader.

Deel: ' Politieberichten stad Utrecht '
Lees ook