Politie Midden- en West Brabant

PERSBERICHTEN DISTRICT TILBURG

Datum: 1/8/2002
Auteur: Rob Luijten

Verduistering

TILBURG De politie heeft woensdagmiddag kort na 16.00 uur een 24 jarige Tilburger verhoord die er van wordt verdacht voor ca. 8500,- Euro aan goederen bij zijn werkgever verduisterd te hebben. De man werd door zijn werkgever op het werk aangehouden en overgedragen aan de politie. In de afgelopen 6 weken had de verdachte kans gezien om als magazijnmedewerker van een elektronicabedrijf verschillende goederen weg te nemen. Zo wist hij onder meer 2 DVD-spelers, 2 videocameras, 2 computers en 10 mobiele telefoons te verduisteren. Hij verkocht deze goederen later aan een heler. Toen zijn werkgever goederen ging missen bleek uit een gesprek met het personeel dat de 24 jarige Tilburger de mogelijke dader was. Daarmee geconfronteerd legde hij vrijwillig een verklaring af aan zijn werkgever en bekende hij ook later bij de politie de diefstallen te hebben gepleegd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De man werkte een half jaar op het bedrijf.

Tegen de Lamp

TILBURG Een 29 jarige Tilburger liep woensdagmiddag rond de klok van 15.20 uur tegen de lamp omdat hij in een auto over de Lage Witsiebaan reed terwijl hij geen geldig rijbewijs bezat. De man kreeg een proces-verbaal.

TILBURG Ook een 26 jarige Tilburger wist zich afgelopen nacht, rond 00.45 uur, betrapt. Hij werd gecontroleerd op de Baden Powellaan. Daarbij bleek dat hij nog 8 boetes open had staan met een totaalbedrag van 1535 Euro. De man werd aangehouden en aan het bureau betaalde hij de boetes.

Mannen aangehouden na ruzie

TILBURG Twee mannen, 37 en 24 jaar oud, werd afgelopen nacht, om 00.45 uur, door de politie aangehouden omdat zij op een adres aan de Kruizemuntweg ruzie hadden gekregen en daarbij onder anderen een ruit hadden ingegooid. Bij de aanhouding verzette de 24 jarige Tilburger zich hevig. Ook, in de politieauto en later op het politiebureau bleef de man zich hevig verzetten. De oorzaak van het conflict ligt waarschijnlijk in de relationele sfeer. Beide mannen krijgen een proces-verbaal.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Tilburg 01-08-2002 '
Lees ook