Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-07-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.15 uur
Verkeerscontroles

BINNENSTICHT De politie hield dinsdag verschillende verkeerscontroles. In Zeist werd tussen half acht en half tien s morgens gecontroleerd op de Oranje Nassaulaan. Elf mensen kregen een bekeuring van negentig gulden voor het niet dragen van de gordel. Twee bestuurders kregen een bon omdat de apk-keuring was verlopen. Daarnaast kregen 75 mensen een bekeuring voor te hoge snelheid.

Tussen twee uur en kwart voor vier in de middag controleerde de politie op de Boulevard in Zeist. Naast 21 processen-verbaal voor het niet dragen van de gordel en een overbeladen auto kregen 61 bestuurders een bekeuring voor te snel rijden. De snelste reed 89 waar 50 de limiet is.

Op de Tolakkerweg in Hollandsche Rading hield de politie dinsdagmorgen tussen half tien en kwart voor twaalf een snelheidscontrole. Van de 835 gecontroleerde voertuigen reden 53 sneller dan de toegestane 50 km/u. De snelste reed 68 km/u.

Aanrijding door vlieg

DE BILT Doordat een 22-jarige scooterbestuurder uit Zeist een vliegje in zijn oog kreeg, zag hij even niets en reed tegen een dertigjarige fietster uit Soesterberg. Dit gebeurde dinsdagmiddag rond half vijf op De Holle Bilt.

De vrouw viel en liep schaafwonden en verwondingen aan haar hoofd op. Zij is met de ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Gewond na val tegen boom

GROENEKAN Een 79-jarige Utrechter raakte dinsdagmiddag gewond toen hij omstreeks kwart over vier op de Vijverlaan in Groenekan met zijn snorfiets tegen een boom reed. De man was in het bos om onbekende oorzaak met zijn snorfiets onderuit gegaan. Daarbij viel hij tegen een boom. De man is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

Deel: ' Politieberichten Utrecht district Binnensticht '
Lees ook