Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-10-2001

Politieberichten district Binnensticht, 11.25 uur
Technische storing

Door een technische storing konden de persberichten voor district Binnensticht pas later op het internet worden gezet.

Diefstal autovelgen met aanhoudingen

ODIJK Twee mannen van 18 en 19 jaar uit Houten zijn zondagmorgen rond kwart over zeven aangehouden op verdenking van diefstal van autovelgen.

Bij de politie kwam een melding binnen dat een getuige de achtervolging had ingezet op de twee. Hij gaf hierbij steeds de lokatie van de twee vluchtende mannen door. Nabij de Langbroekerdijk werd een auto met daarin de 19-jarige aangehouden. Na enig zoekwerk in Odijk werd vervolgens op de Rondweg de tweede verdachte aangehouden. De twee hadden geprobeerd de velgen van een auto die aan de Esdoorn geparkeerd stond te stelen.

Met alcohol op achter het stuur

ZEIST Een 38-jarige Zeistenaar is in de nacht van zondag op maandag rond half twee betrapt op het rijden onder invloed. De man reed met zijn auto over de Griftlaan toen hij werd staande gehouden voor een alcoholcontrole. Hieruit bleek dat de man teveel gedronken had. Hierop werd hij aangehouden. Op het politiebureau bleek de man 1,10 promille alcohol in zijn lichaam te hebben. Omdat de man al eens eerder met alcohol op achter het stuur is betrapt, zal hij zich voor de rechter moeten verantwoorden. Ook kreeg hij een rijverbod van vier uur.

Deel: ' Politieberichten Utrecht district Binnensticht '
Lees ook