Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-10-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.10 uur
Rijden onder invloed

ACHTERVELD- Op zondagochtend raakte omstreeks half zes een 34-jarige automobilist uit Barneveld gewond na een aanrijding.

De man reed op de Hessenweg en raakte hier van de weg, botste tegen een boom, kwam vervolgens weer op de weg terecht en botste 20 meter verder tegen een andere boom. Door deze aanrijding raakte de 34-jarige man gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Het vermoeden bestond dat de man alcohol had gedronken en in het ziekenhuis werd een bloedproef afgenomen. Onderzoek moet uitwijzen of hij teveel alcohol in zijn bloed had.

Hennep in woning aangetroffen

AMERSFOORT- Op zondagavond werd een hennepplantage aangetroffen op de Sextant. Agenten kwamen op dit adres om de bewoner te horen voor een zaak die nog voor hem open stond. In de woning van de 28-jarige man werd een sterke henneplucht geroken. Onderzoek wees uit dat er in 2 ruimten een hennepplanten werden gekweekt. In totaal werden 269 planten vernietigd. De Amersfoorter werd ingesloten voor verhoor.

Aanrijding met vijf gewonden

AMERSFOORT- Op zondagmiddag ontstond er een aanrijding waarbij in totaal vijf gewonden vielen.

Een 29-jarige automobilist uit Kampen reed over de Utrechtseweg en had te laat in de gaten dat de auto voor hem reed moest remmen. Het gevolg was dat de 29-jarige man achterop de auto voor hem reed die bestuurd werd door een 23-jarige automobilist uit Hijken. Deze botste vervolgens weer tegen de auto die voor hem reed welke werd bestuurd door een 36-jarige automobilist uit Amersfoort.

In totaal werden vijf inzittenden met nek/rugklachten vervoerd naar het ziekenhuis. Door de aanrijding raakte drie autos zwaarbeschadigd en moesten worden weggesleept.

Deel: ' Politieberichten Utrecht district Eemland zuid '
Lees ook