Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-07-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.50 uur
Meisje door auto aangereden

IJSSELSTEIN Op dinsdag 17 juli is een meisje door een auto aangereden en licht gewond geraakt.

Rond half vijf in de middag reed een 23-jarige automobilist uit IJsselstein over de Televisiebaan, komende uit de richting van Cape Kennedy en gaande in de richting van het Eurovisieplein. Plotseling stak een 10-jarig meisje uit IJsselstein de rijbaan over. De automobilist kon het meisje niet meer ontwijken en zij werd door de auto geschept en kwam via de motorkap op het wegdek terecht.

Het meisje klaagde over een gevoelige linkerzijde van haar lichaam en werd voor controle per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis vervoerd. Het meisje verklaarde bij het spelen niet goed te hebben opgelet bij het oversteken.

Aanrijding tussen auto`s

NIEUWEGEIN Op dinsdag 17 juli heeft een aanrijding tussen twee auto`s plaatsgevonden.

Rond zes uur in de middag reed een 26-jarige automobilist uit Nieuwegein over de A.C. Verhoefweg, komende uit de richting van de Papendorpseweg en gaande in de richting van de wijk Galecop. Uit de tegenovergestelde richting kwam een 41-jarige automobiliste uit Houten. Ter hoogte van de kruising met de oprit naar de A12 sloeg de Houtense automobiliste linksaf en dacht nog net voor haar tegenligger langs te kunnen. Dat bleek niet het geval en een aanrijding was het gevolg.

De 26-jarige automobilist en een 35-jarige man uit Nieuwegein die bij hem in de auto zat, werden voor onderzoek per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis vervoerd. Zij mochten na onderzoek het ziekenhuis verlaten. De automobiliste uit Houten werd ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Automobilist tegen boom

HOUTEN Op dinsdag 17 juli is een automobilist tegen een boom gereden.

Rond half tien in de avond reed een 67-jarige man uit Houten met zijn auto met aanhangwagen over de Spoorhaag, gaande in de richting van de Rondweg. Bij hem in de auto zat een 67-jarige vrouw eveneens uit Houten. Door nog onbekende oorzaak, mogelijk doordat hij onwel werd, raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en reed tegen een in de berm staande boom.

Beide inzittenden werden per ambulance naar het Diaconessenziekenhuis in Utrecht vervoerd. De auto met aanhangwagen is door een takelbedrijf weggesleept.

Deel: ' Politieberichten Utrecht district Lekstroom '
Lees ook