Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-08-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 09.35 uur
Gewonde bij verkeersongeval

KOCKENGEN Zaterdagochtend rond half zes vond op de Provinciale weg een aanrijding plaats.
Een 27-jarige vrouw uit Woerden had door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en reed tegen een boom. De vrouw is met botbreuken en rugletsel door de ambulance naar het AMC gebracht. De auto werd weggesleept.

Twee gewonden bij aanrijding

WOERDEN Zondagmiddag rond half vijf vond op de Schillingdreef een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets. Een 46-jarige automobilist uit Woerden reed over de Schillingdreef. Hij verleende op de kruising met de Noordzee geen voorrang aan de van rechts komende bromfietser. Door de aanrijding raakte de 17-jarige bromfietsbestuurder en zijn 16-jarige passagiere, beiden afkomstig uit Woerden, gewond.
De passagiere is met buikklachten met de ambulance overgebracht naar het Hofpoortziekenhuis. De bromfietsbestuurder liep schaafwonden aan arm en been op.

Dronken man aangehouden

LOENEN AAN DE VECHT Zondagavond omstreeks acht uur vond op de Rijksweg A2 bij de afrit Vinkeveen een aanrijding plaats. Onder aan de afrit stonden twee autos voorgesorteerd richting Loenersloot. Doordat beiden bestuurders, een 56-jarige man uit Breukelen en een 31-jarige man uit Leersum, gelijktijdig optrokken om de oprit op te rijden ontstond een aanrijding.
Na onderzoek bleek dat de 31-jarige bestuurder uit Leersum teveel had gedronken. Uit de ademanalysetest bleek dat hij 2.3 promille alcohol in zijn lichaam had. Na het inleveren van zijn rijbewijs en mocht de man het politiebureau met een dagvaarding verlaten.

Deel: ' Politieberichten Utrecht district Rijn & Venen '
Lees ook