Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-07-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 09.30 uur
Bromfietser komt ten val

WOERDEN Op zondag 22 juli is een bromfietser bij een val gewond geraakt.

Rond zes uur in de middag reed een 54-jarige bromfietser uit Woerden over de Rijnkade. Nabij de Rozenbrug stopte de man en stapte van zijn bromfiets. Daarbij verloor hij zijn evenwicht en kwam ongelukkig ten val. Hij werd per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij zijn linkerbeen had gebroken.

Alcoholcontroles

MAARSSEN / WOERDEN Op zondag 22 juli heeft de politie op meerdere plaatsen alcoholcontroles gehouden.

In de ochtenduren werd tussen zeven en half acht een korte controle op de op- en afrit van de A2 bij Maarssen gehouden. Van de 33 bestuurders die een blaastest moesten afleggen, bleek er één teveel te hebben gedronken. De man, 20 jaar oud en afkomstig uit Vinkeveen, werd aangehouden. Bij de ademanalyse op het politiebureau blies hij 290 ug/l (0,80 promille), meer dan anderhalf keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 0,5 promille. Hij kreeg een bekeuring van f 410,- en een rijverbod van twee uur.

Tussen tien over acht en tien over negen in de ochtend werd gecontroleerd op de Europabaan in Woerden. Geen van de 54 gecontroleerde bestuurders bleek (teveel) te hebben gedronken.

In de avonduren werd tussen half tien en tien over half elf op de Molenvlietbaan in Woerden gecontroleerd. Van de 98 bestuurders die een blaastest moesten afleggen, bleek één bestuurder teveel te hebben gedronken. De man, 36 jaar oud en afkomstig uit Woerden, werd aangehouden. Op het politiebureau blies hij bij de ademanalyse 415 ug/l (1,05 promille), meer dan twee keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 0,5 promille. Hij kreeg een boete van f 700,- en een rijverbod van drie uur.

Deel: ' Politieberichten Utrecht district Rijn & Venen '
Lees ook