Politiebericht Venlo 10-08-2001
Mediabericht 10-08 (16.30 uur)

ROERMOND Winkeldiefstal

Roermond de politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een 18-jarige in Arnhem wonende man, die in een kledingzaak aan het Munsterplein een sportbroekje ter waarde van ruim 30 gulden wegnam. Hij stak het kledingstuk in zijn binnenzak en werd daarbij betrapt door een politieman die in vrije tijd toevallig de diefstal zag gebeuren. Na aanhouding werd de jongeman overgebracht naar het bureau waar hij werd gehoord. De verdachte ontkende de diefstal, maar kreeg toch een boete van 300 gulden opgelegd.

VENLO Diefstal vlaggen en mast

Venlo Vanaf het terrein van de tennisclub aan de Schaapsdijk zijn de afgelopen nachten steeds vlaggen verdwenen. De laatste diefstal vond afgelopen nacht plaats. Uiteindelijk ontbreken negen vlaggen en een vlaggenmast, met een totaalwaarde van ruim 3000 gulden. Er werden twee Europese, twee Limburgse, twee Nederlandse en drie reclamevlaggen door onbekenden meegenomen. De mast verdween in de eerste nacht van de reeks diefstallen, nl. vorige week donderdag op vrijdag.

VENLO Onverzekerd rijden

Venlo Een 34-jarige inwoner van Venlo is donderdagmiddag door de politie staande gehouden op de Deken van Oppensingel. Bij controle van zijn auto bleek deze niet te zijn verzekerd. Om die reden is tegen de man proces-verbaal opgemaakt en kreeg hij een boete van 490 gulden. Zijn auto is in beslag genomen en zal pas weer aan de man worden terug gegeven als deze kan aantonen dat hij een verzekering heeft geregeld.

Deel: ' Politieberichten Venlo Limburg-Noord '
Lees ook